15 reaktioner på ”EN HALV MIL!

  1. Visst är det härligt när man mår sin målsättning. Jag har satt upp en målsättning som jag skall klara innan aug är slut och det är att jag skall springa 5 km och tycka det är kul/skönt. Det hänger inte på konditionen utan att jag tycker det är tråkigt att springa MEN det ser så skönt ut när alla andra är ute och springer så jag tänkte, det där vill jag med göra. Så jag har en dryg månad på mig 🙂

  2. Jag vet och minns känslan, jag trodde verkligen aldrig det skulle hända (eller ens att jag skulle hålla mig springande i mer än 5 minuter typ..)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.