So much to try, so little time

Jag är mör i musklerna och känner redan träningsvärk komma krypande efter morgonens träning. Tre vilodagar i sträck (beroende bland annat på vår Göteborgs-tur och träningsvärken from hell) är inte bra för kroppen, i alla fall inte om man vill slippa träningsvärken!

Vi körde två olika cirklar. Varje cirkel tre gånger, 45 sekunders arbete och 15 sekunders byte

Cirkel 1, 3 varv:

Utfall med vikt på raka armar (växelvis höger och vänster)
Plank climber (stå i planka på armbågarna och gå upp på händer, ner igen på armbågar)
Jump touch (hoppa isär med benen och nudda marken med höger hand, hoppa ihop och räta upp, hoppa isär igen och nudda marken med vänster hand)
Dips med touch (dips mot bänk men i ”upp-läget” nuddar du vänster fot med höger hand och tvärtom)

Cirkel 2, 3 varv:

Sumo squats med kettlebell (djupa och breda knäböj)
Armhävningar (mot trappan, för min del…)
Planka rodd med kettlebell (planka mot bänk, dra kettlebell mot höften)
Kettlebell-burpee (som burpee men istället för hopp drar man upp kettlebell från marken till raka armar)

Efter detta var vi helt slut och genomsvettiga men körde igenom ett gäng magövningar. Dock på repetitioner, inte på tid. Avslutade med stretch för hela kroppen. Sedan satt en smoothie på vaniljproteinpulver och frysta hallon mycket fint!

 

Vi ska vara kvar på Holmen en vecka till, give or take. Och jag har inte tränat alls så mycket olika saker som jag tänkt… Har massor av pass sparade på datorn som jag tänkt testa. Har sett flera olika i tidningar som bara måste provas. Knappt använd TRX:en alls och jag har inte hälsat på mitt traktordäck en enda gång! Dessutom vill jag springa mer ju. Eller, framförallt snabbare… Jag får fortsätta hoppas på sånt här mittemellan-väder. Lagom varmt, lagom soligt – det passar perfekt för uteträning! Jag får helt enkelt träna så många pass kroppen och omgivningen tillåter. Och påminna mig själv om att jag kan fortsätta prova nytt även när jag kommit hem!

 

 

 

2 reaktioner på ”So much to try, so little time

  1. Men åh, känner igen mig! Men JA man hinner testa nytt även efter semester, det gör man.

    Och det här passet tänker jag sno! verkar jätteroligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.