Bloggtips: Jag ska bara träna…

Nu ska ni få fylla på era Bloglovin-listor! Och har ni inte Bloglovin så skaffa, och lägg till mig också när ni ändå håller på. (Grymt smidig app till smartphone också, så att ni kan göra det mesta av den där lugna stunden på toa.)

Häromdagen fick jag en kommentar från en kompis kompis. Jag har träffat denna gulliga tjej vid ett par tillfällen men inte anade jag att jag hade en tränings-galnings-och-tillika-bloggande-frände i henne! Nu har jag hittat till hennes relativt nya träningsblogg ”Jag ska bara träna…” och tycker ni ska göra detsamma. För visst får vi inte nog av småbarnsmammor som bestämt sig för att komma i grymmeform?

(Däremot avskyr vi lite att hon springer fort trots att hon precis börjat och att hon kan göra massor av armhävningar och jag inte en enda. Okej?)

Lekplatsplanka

2 reaktioner på ”Bloggtips: Jag ska bara träna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.