Semesterlek

Fortfarande lite raspig i halsen så dagens motion blev en timmes rask promenad. Inte så svettigt, inte så hög puls men en skön stund med mina tankar och ett litet endorfintillflöde. Icke att förakta!

Imorgon vill jag jogga och köra slut på magen. That’s the plan. Snälla hals, samarbeta! Plus att testa något för första gången. Läskigt. Om jag verkligen vågar mig iväg så lovar jag att rapportera efteråt!

Något annat nytt för mig är IPad. Just nu leker jag med mammas men en egen ska inhandlas snart. Jag har hittills köpt ett specialnummer av Oxygen på mammas platta och knappat in det här inlägget. Vi ska nog bli goda vänner, jag och paddan. Om jag och morgondagens läskiga aktivitet blir vänner återstår att se…

 

Har ni införskaffat några nya leksaker eller testat några nya roliga lekar hittills i sommar?

5 reaktioner på ”Semesterlek

 1. HELLO Gorgeous! Hmmm, testat ngt nytt? Jag har sovit tills kl 9 (pga jetlag) men annars så näää. Jag har blivit jättebra på att ta order från byggbasen? I övrigt så rullar livet på som vanligt. Jag älskar min iPad, har du några funderingar så fråga. SUPERKRAM!!!!

 2. @ vevve: Vi har mac, så det ska nog funka bra!

  @ Love it too! Ha det gött på kanalen!

  @ A-L: Är inte särskilt van användare jag heller… Men spotify är grymt! Och utegym med. Och Ipad, gissar jag 🙂

 3. Sist på plan, men skaffade spotify igår… Och så har jag tränat på ett utegym för första gången! (och gym på hotell oxå för den delen, för första gången…)
  Stor vill ha en IPad, funderar på det!

 4. Jag är fortfarande helt upp över öronen förälskad i min MacBook, den har bokstavligt talat gjort livet enklare för mig :). Padda på du och jag hoppas att du får till den där träningsstunden senare idag. Fortsatt skön semester!!

 5. Vill bara uppmärksamma dig gällande en sak jag har hört om iPad: det är krångligt/omöjligt att synka med en vanlig PC du bör ha en MAC. Kolla och dubbelkolla det innan du köper en

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.