Victim? Är det verkligen ”klient” på engelska?!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Beatatjatas Pavel-dag!

Japp, snart ska jag köra mot Göteborg för att vara med på RKC Instructor Certification. Inte för att själv bli certifierad instruktör. Nej nej. Jag ska anmäla mig vid skylten ”VICTIMS”. Känns väldigt förtroendeingivande… Exakt vad det innebär vet jag inte. De som går utbildningen ska nog behandla oss som klienter som de ska undervisa. Tror jag. Eller så kommer de spela dodge ball med kettlebells så fort vi kliver in i lokalen. Hur som helst så är Pavel där och ni som hängt med ett tag vet att jag körde ett DVD-program med Pavel för ett tag sedan. Pavel är kettlebellsens pappa, kan man säga. Och han är ryss. Och säger saker som ”Comrade lady, I want to hear you roar” och sånt. Can´t wait!

Men först måste jag få av mig träningskläderna, duscha och ta på mig rena träningskläder. Jag har nämligen startat dagen med en litet joggtur, helt enligt mitt komma-igång-med-joggning-program.

 

Dags att skynda, Pavel – Here I come!

 

5 reaktioner på ”Victim? Är det verkligen ”klient” på engelska?!

  1. Victim låter inte som client i mina öron. Hehe, så man vet aldrig:-) Lycka till victimandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.