The Russian Kettlebell Challenge Göteborg 2012

Jag ska gifta mig med Pavel och flytta till Ryssland. Eller var han nu bor.

Eller kanske inte. Men jag fick i alla fall ett kort med honom, tjoho!

Det har varit en mycket rolig och inspirerande dag. Inte minst att få hänga med Therese och Louise igen och även träffa Cecilia som också var där som ”victim”. Vi fick också en pratstund med Olga som kämpat hårt hela helgen (and had the sönderslitna hands to prove it). Vi blev tilldelade en Instructor Candidate (Therese hamnade hos Olga!) som skulle visa oss grunderna i kettlebell-träning. Min tränare var militär och har hand om träningen i vad-det-nu-var-Karlsborg-kanske-? och ville bli KB-instruktör för att kunna köra med militärerna. Yeah. Beatatjata goes military, typ. Hela tiden gick Senior Instructors runt och kollade in och lyssnade för att bedöma varje kandidat. Smått nervigt, kan jag tänka.

Efter avslutad instruktion stannade vi för att titta på kandidaternas Graduate Workout. Det såg minst sagt jobbigt ut… Starka män och kvinnor som kämpade stenhårt. Superhäftigt att se! Jag hoppas att alla blir certifierade! Som jag förstod det har det varit flera olika tester som de blir bedömda i. Det är få (om ens några) som klarar alla direkt men de har ett antal veckor på sig att nöta vidare och skicka in videos på de tester som de blev underkända i.

Glad att jag fick vara en del av det här!

 

 

15 reaktioner på ”The Russian Kettlebell Challenge Göteborg 2012

 1. Även här smått avis, ja inte bara på PavelOlgaochbloggkompisarträff. Ja även för att du fick träna KB teknik!

  Heja er allihop! Nu kanske ni kan visa oss andra hur man gör???

 2. Det var kul att få träffa dig (och de andra) om än så snabbt igår. Hade varit kul att stanna och prata mer med er, men var uppbokad på annat skoj ;-). Jag var dessutom lite lagom stissig med massa (två) av mina bloggidoler (du och Olga) där irl ;-). Och Pavel på det! Kram

 3. @ Louise och Therese: Tack själva! Och bilder kommer!

  @ Veronique: det var mest teknik och en kort workout på slutet, inte i närheten av slutkörd men roligt!

 4. Ja, det var så otroligt trevligt igår! Och god middag dessutom. Tack för att du hämtade upp oss. Glöm inte att maila bilderna, är så nyfiken…. 🙂 Kramar!

 5. Oh vad kul att läsa. Ni verkar haft det toppen. Måste vara skönt att få vara victim dock… inte en som ska bli bedömd. =)

 6. Vilken dag! Pavel, Olga och Beata live. Kan man få en bättre söndag?! Har tankat mycket energi och är så laddad för min sommarträning.
  Tack söta du för skjutsen och det mycket trevliga sällskapet. Hoppas att bilresan hem gick bra. Nu vet du vart vi bor så nu är det bara att komma förbi på mellanmål. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.