Midsommarträning

Klart det blev träning i förmiddags! Efter inköp av jordgubbar, hämtning av stort bokpaket och förberedelser för kvällens räk-baguette-aioli-film-mys drog jag till gymmet och fick till min förvåning dela det med fem andra personer. Väldigt ovant, men trevligt!

Värmde upp med att gå och jogga lätt på bandet (jag kommer mer till det här med joggandet, nu testar jag lite försiktigt för att se med vilket program och VAR i programmet jag ska börja). Sedan ben à la Maria vilket är som följer:

Knäböj med skivstång (men jag kör i Smiths och gläds åt hur djupt jag kan komma tack vare inte-mosa-Beatatjata-stopparna).
Benpress
Superset med benspark och lårcurl
Utsida ben (gynekologstolen, ni vet. Fast tvärtom.)
Vader i smiths (på step up-bräda)

Avslutade med plankor. Har vilat från plankorna också senaste dagarna men nu är jag på igen! Körde tre omgångar mot boll, cirklade med armbågarna under tiden. Tre sidoplankor med rotation (plocka upp lätt vikt, släppa ner bakom ryggen, hämta den från framsidan…).

Några grodhopp orkade jag inte med men träningsvärken är redan på gång så jag kan nog vara nöjd ändå!

 

2 reaktioner på ”Midsommarträning

  1. Heja, vad bra! Även jag fick till ett löppass i dag trots att latmasken först såg ut att vinna. men JAG vann till slut, Yes! 🙂 /Birgitta

  2. Ah du föll inte riktigt för tårtan? Barnen tyckte inte om den. Jag, maken och svärfar ÄLSKADE den. Har ju cheesecake med digestivekex i botten som riktig favorit så denna var grym. Allt från botten, till kolakrämen, till grädde-dajm och jordgubbar. Fem av fem här. 🙂 Även svärmor gillade, hon fick smaka senare eftersom hon jobbade. Ha en skön kväll. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.