En bra jobbdag

En lång dag. En effektiv och produktiv dag. Nu börjar sex veckors ledighet. Som jag ska jobba lite på.

Nästa vecka ska jag vara med på ett kundmöte i Stockholm, det var ju bra tajmat när jag ändå är där! Veckan därpå går jag in några timmar för att slutföra några saker och påbörja några saker. Sen blir det helt ledigt. Förutom böckerna om sociala medier jag ska läsa och strategierna jag ska utforma och presentera första veckorna efter semestern…

Men vet ni – det gör mig ingenting. Jag älskar mitt jobb! Och de bästa tankarna brukar poppa upp på morgonpromenaderna på Holmen. Det var faktiskt där jag formulerade min ansökan till det här jobbet i julas. Och det gick ju bra! Dessutom är jag grymt bra på att koppla av och bort så de flesta dagar kommer jag inte göra många knop alls. Sen kan jag med gott samvete vara ledig på Stors första skoldag, på höstlovet, extra dagar vid jul… ”Jo men chefen, jag jobbade ju en del i somras när det var aaalldeles tomt på kontoret”.

Mycket är jag. Men dum är jag inte!

image
Mycket passande halsband

4 reaktioner på ”En bra jobbdag

 1. @ bodycomf: pöss på dig!

  @klaudia: Tack :-). Både byxor och blus är från Esprit. Byxorna köpte jag rätt nyligen men blusen förra året tror jag. Halsbandet från baglady. Glad midsommar!

 2. Ja, jag håller med!
  Sketasnögg t.o.m ;o)
  Vart har allt det här fina inhandlats?
  Diggar din skjorta! Fast det är säkert bara för att den sitter så bra på just dig, ha ha!
  Trevlig midsommar på dig och familjen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.