Plankutmaning

Jag har ju glömt att säga att jag lite sent omsider hoppade på Annies plankutmaning. Eftersom jag äääälskar plankor så mycket. NOT!

Men jag gillar bra bålstabilitet. Det gör jag. Och jeans som passar. Det gillar jag också. Och de där minuterna man ligger och plågas är ju ändå liksom någon slags kvalitetstid. Om man jämför med att byta bajsblöjor och bli skallad i sitt huvudvärksvärkande huvud av en sexåring. Och någon gång, någonstans kanske även denna mage blir platt (when hell freezes over och jag har slutat äta sex rostmackor med smör och ost till kvällsmat). Jag har tagit en före-bild – precis som man ska. Jag håller in magen JÄRNET kan jag säga. Och tycker att jag är rätt skitsnygg i mina nya chinos. Jag har också tagit en under-bild. Barnafadern sa en stund efter att han var sugen på att se om Alien-filmerna. Jag undrar var han fick den idén från.

Förresten vill jag bara påpeka att mina ryggvolanger, som jag kämpat med LÄNGE, är mindre än någonsin. Yay!!

 

14 reaktioner på ”Plankutmaning

  • @ Camilla: Jag började med plankor ett par veckor efter förlossningen (dvs i januari förra året). Då märkte jag förbättring snabbt eftersom jag var så väldigt svag.

 1. @ Ann-Louise: LIten? Ja, när jag har krystat ut alien kanske 🙂

  @ Kristina: Hej nr 7, kul att höra :-). Den där visselpipan är hemsk faktiskt :-). Jag gillar ”interval timer” (gym boss), där kan man ställa in andra tidsintervall också. Planka lugnt så får vi jämföra rutor sen 😉

 2. Halloj Beata!

  Har blivit biten av din blogg 🙂
  Du är en sann inspiration min vän!

  Så jag laddade ner Tabata timer för att köra lite planka någon dag (jag sa inte vilken…) och den skrämde slag på mig direkt med visselpipan 🙂 Herregud vad jag skrattade!!

 3. @ Therese: Ja, nog är det skillnad alltid!

  @ Lotta: Ja, det är ”våra” chinos :-). Är sugen på fler färger men tror det är urplockat nu, var ju så bra pris…

  @ Elgot: De anas där, precis under bh-kanten. Men mycket mindre, nästan helt borta på ena sidan (min scoliosrygg snear till allting så den andra sidan kanske jag jobba lite mer på…)

  @ Annie: Tack du!

  @ Måste nog rota fram lite gamla bilder igen, alltid kul att jämför ju…

  @ A-K: Det är nog något fel på dig.
  😉

 4. Dina inlägg är bara på jäkla sköna och fyllda är självdistans, jag älskar det! Och du är hur fin som helst, vilken skillnad mot gamla bilder!

 5. Jämför dessa bilder med de du hade för 1,5 år sedan, hjälp vilken enorm skillnad. Plankor jättebra, jag hoppar oxå på den utmaningen såhär i vecka 2. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.