Magstarkt?

Dags att få upp den här gamla kärran på vägen igen! Trött, seg och mycket frestad att bara somna om när klockan ringde men jag kom upp. Till slut. Och kom igång. Till slut. Mage på schemat och eftersom jag inte kunde åka till gymmet idag (barnen blir så himla gnälliga om jag lämnar dem ensamma hemma) så fick det bli en hemmavariant. De Maria-övningar jag kan göra hemma plus några andra. Det blev en cirkel med 9 övningar som jag körde i två varv (45 sek arbete, 15 sek vila). Efter det en plankcirkel i köket medan äggen kokade. Man får ju utnyttja tiden!

Magcirkel:
Crunch på bänk med vikt mellan fötterna (hantel 3 kg)
Sidoböj höger (kettlebell 20 kg)
Sidoböj vänster
Crunch på boll med vikt (8 kg kb)
Peak/dra in benen i TRX (orkar inte så många peak så då gick jag över till att dra knäna mot bröstet)
Russian twist (8 kg kb)
Vanlig planka
Sidoplanka höger
Sidoplanka vänster

Plankcirkeln i köket var enklast möjliga: vanlig, sida, sida. Tre varv. Voila!

Min nyaste accessoar fick hålla tiden åt mig. Matchar dessutom dagens outfit! Jag beställde från gymboss.com, den kostade 24 dollar inkl frakt (typ 180 kr) och landade i brevlådan knappt en vecka senare. Perfekt!

image

Torsdag idag, känns som fredag eftersom jag är ledig imorgon. Ska jobba länge idag och få gjort så mycket jag bara kan. Längtar redan efter första koppen kaffe med varm mjölk, morgonens höjdpunkt! Hur mycket kaffe dricker du, och hur vill du ha det?!

9 reaktioner på ”Magstarkt?

 1. @ A-K: Åh, jag kämpar ofta med samma sak men har så klart övervunnit en hel del – annars hade jag inte gått ner. Dels måste du bestämma dig, gå all in – åtminstone i perioder. Sen handlar det om att äta mycket och ofta, men rätt saker för att försöka förhindra att suget uppstår. Sen krävs det pannben. Viljestyrka är också en muskel . du måste träna den för att bli starkare. Skitsvårt men du kan klara det!

  @ Therese: Ingen cross än… Kollat lite på blocket men har inte haft tid mer. Inte varit och kollat någon ny, trots att vi körde förbi XXL två gånger i helgen. Får ta tag i det under eller efter semestern – kommer ändå knappt vara hemma nu ju 🙂

  @ Maria S: Krya på dig!!

 2. Vilar, trist, är hängig, ont i halsen och inte alls pigg 😦 snart sängen…
  Kaffe blir det minst 3 ggr per dag och det måste vara med mjölk.

 3. Jag har tränat efter jobbet! Ett snabbt cirkelpass ala Olga. Igår morse blev det en pw i ottan, dvs 5.45. 🙂 I morgon hoppas jag på ett intervallpass på crossen innan jobbet. Förresten, du har inte köpt någon crosstrainer ännu? Jag dricker en kaffe på morgonen, en efter lunch. Till mina mellisar förmiddag och eftermiddag har jag börjat med grönt te istället. Innan jag blev gravid drack jag 8-9 (!!) koppar kaffe en dag… Hjälp! Nu väntar sängen….

 4. Jag har också en likadan rosa! 🙂 Kaffe dricker jag till förmiddags- och eftermiddagsfikat, och ibland en kopp på kvällen. Jag kopplar mest ihop det med lite vardagslyx och att koppla av, jag skulle egentligen kunna vara utan. Tror jag?! Men som sagt, jobbet och livet känns mycket roligare och glammigare med en kopp kaffe 🙂

 5. Vad duktig du är 🙂 Själv har jag joggat lite idag. Jag skulle också behöva gå ner 20kg. Älskar att träna men har otroligt svårt att sluta äta onyttigheter. Har du några bra tips om hur jag ska få bort sötsuget(chokladberoende)?

 6. Det där magpasset får du köra med mig någon gång, snart. Du vet hur jag vill ha mitt kaffe… lite som vuxenvälling, and plenty of it! Kram på dig

 7. Härligt magpass, stjäl det av dig:-) Dricker alltid kaffe med mjölk. Te på morgonen, ibland kaffe. Kaffe efter lunch. Ibland ännu en kopp på eftermiddagen. Men max tre koppar. Har en nespressomaskin, så det blir oftast cappucino eller latte.Och proteinlatte nu och då.

 8. Hej Darling!! Vilket fantastiskt magpass!! Jag kör Gymboss Max svart, gillar att kunna programmera avancerat. Jag dricker dubbel espresso före träning, 2 kaffe förmiddag, dubbel espresso lite efter lunch och kanske en kaffe till, Absolut inget efter kl 15.. kramisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.