Love, actually

Sitter som en mörad köttbit (en sort med mycket insprängt fett och marinerad i vin) i bilen på väg hem från en mycket kalasig helg. Har lyckats klämma in mycket på ett par dagar och i ett par trosor som till och med Bridget Jones skulle skrattat åt. Har också fått kvalitetstid på gymmet med störstasyster och Barnafadern. Mörda små axlar och självmordsintervaller. Lite kär i de där gå-intervallerna.

Med sällskap på löpbandet (de hade alltså varsitt bredvid, vi körde inte på samma. Inte kollektivt självmord.) lyckades jag köra tio minuter utan att dö och fortsatte i två minuter till bara för att kunna skriva om det här. Underskatta aldrig rapporteringsplikten!

Tolv intervallminuter på hastighet 7,6, 30 sekunder på, 30 sekunder av, maxlutning på bandet, gående så fort att benen nästan trillar av alltså. Pulsmackapären på bandet sa att jag kom upp i 191 slag/minut (100% av maxpuls). Kanske inte troligt men definitivt väldigt intensivt. Lite kräksvarning. Kändes ascoolt. Nästa gång kör jag 15 minuter, det sitter i huvudet. Blev också lite kär i en tyngdlyftande kille och en tjej som gjorde en miljon armhävningar och hade muskulösa lår.

Sen stretchade vi på störstasysters order och som den gamla balettbrud hon är vek hon sig dubbel medan jag i vanlig ordning fastnade i vinkelvolten. Hon sa att hon läst om min huvudvärk, sa att det nog beror på att jag spänt mig sedan jag bytte upplägg (ja, det var faktiskt då det började!) och tvingade mig att stretcha nacken länge. Tror ni att jag har ont i huvudet nu? Nope. Storasystrar ska man lyssna på! Nu blir det daglig nackstretch!

Sen bröllop med det vackraste brudpar ni kan tänka er. Jag kände mig fin. Som en normalsmal, piffig småbarnsmorsa på galej. Istället för tjock, obekväm småbarnsmorsa som inte kan sluta tänka på hur klänningen spänner över magen eller hur låten skaver eller hur armarna dallrar, på galej. Blev lite kär i brudgummen, alla sa så fina saker om honom. Bruden var jag kär i redan innan.

Idag kalas för min 6-åring och lillasysterysters 5-åring. Korv och bröd och kladdkaka och tårtor och paket. Och när de andra mumsade godis rotade jag fram grillad kyckling och ett kokt ägg. De höjer inte ens på ögonbrynen längre. Fina familj. Mycket kär i dem alla.

För att smått parafrasera en bra bok: ”Men nu består dessa tre: Tro(sor som håller in sådant som bör hållas in), hopp (på plyoboxar för snygga lår) och kärlek. Och störst av allt är kärleken. Och Beatatjatas trosor.”

image

19 reaktioner på ”Love, actually

 1. Du är för härlig 🙂

  Ps jag kör mördartrosor till vardags. Skönt då magdallret hålls stilla, speciellt då jag år och springer 🙂

 2. Aww, du är jättefin!!! Och grym på gymmet. Och som bloggare 🙂 Härligt att vara så kär och glad!

 3. Hej! Har följt din blogg ett par månader och jag måste bara tala om att du är jätterolig, inspirerande och fin! Så sommarfräsch i din klänning. Go Beata:)

 4. Snygging! Vad söt du är och rolig! Sitter här på jobbet och ska jobba min tredje natt och bara ler!
  Kram på fina dig.

 5. Snygging där!!! Jättefin klänning. 🙂 Tack för att jag fick se!!! Kommer det bilder i trosorna efter juni exprimentet är slut? Så vi alla som är kära i dig får se resultatet? 🙂

 6. Fnissar högt när jag läser 🙂 Du är för ljuvlig, blev nog lite kär i dig jag också. Du borde skriva en bok. Den skulle man bli glad av och få skratta mycket. Och vad vacker du är i din klänning! Snyggis 🙂

 7. Vilket underbart inlägg!!!! Ler lite fånigt fortf 😉
  Det är såå vackert med självförtroende.
  Och kan bara hålla med om att rapporteringsplikten är underskattad – är flitig användare av FunBeat & det är en skön känsla när man kan fylla på där:)

 8. Vad fin du är och vilket fint inlägg 🙂 Kram till dig vackra småbarnsmorsa
  PS storasystrar är mycket bra att ha ;-), har en själv…DS

 9. Oj vad många beundrare du har nu, me included! Fining där! Jag vill också må och känna som du om mig själv, men det är en låååååång (antal å räcker inte till) resa. Många år av självförakt tar tid att sudda ut.
  Kalasat för en 6-åring här med, nu blir det kyckling och plankor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.