Idag

Idag:

Är jag trött. Väldigt illamående igår men inget ”hände”, så att säga. Nope, inte preggers. Huvudvärk som balanserar på gränsen till migrän för ofta. Lite trasslig natt.

Jobbar jag hemifrån. Av ovanstående anledningar. Barnen fick sova lite längre, deras mor fick sova lite längre. Det blir en lite kortare dag men effektiv som attan, det har jag bestämt.

Började jag arbetsdagen med en promenad i skogen. Efter att ha lämnat barnen på dagis. Så får man kanske inte göra för regelryttare men så gjorde jag. Nu känns huvudvärken lindrigare, jag är piggare och har minst tusen ord i mig som ska ut. Tur det, för minst så många måste jag få ner på papper idag! Bloggen räknas inte :-).

Hoppas jag också hinna med ett lunchpass på gymmet: mage. Måste handla lite och ta korta packningspauser inför Göteborgshelgen. Finns ungefär femtielva saker till på listan men prioriteringen är glasklar: Jobba, träna, resten!

 

Hoppas er fredag startat bra!

5 reaktioner på ”Idag

  1. @ trillis: Jag ska egentligen vara på plats på mitt jobb, min tjänst är ”närvarande” så att säga. Men just idag när jag inte känner mig hundra men ändå inte vill sjukanmäla mig (inte sjuk ju) så är det en bra kompromiss. Och vid VAB och så. Skönt att ha möjligheten!

    @ Betty: rapporterar sen så klart!

    @ Lotta: Japp, jag är igång! Och jag behöver nog bara lite semester snart :-). Mår bra ändå, nästan helt bra 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.