Gick den sönder nu?

Det känns nästan så efter morgonens bröst- och triceps-pass. Och jag var smått mör efter gårdagens benpass. Och nu försöker jag tugga i mig världens största portion havregrynsgröt. Nog för att jag gillar gröt men den här portionen tar aldrig slut!

Så här såg dagens pass ut:

Bröstpress i maskin
Hantelpress på lutad bänk
Flyes i pec deck (dvs en sån där maskin när man drar in armarna mot varandra. En sån som jag trodde man fick större bröst av back in the days. Ni vet?)
Armhävningar i smiths (eftersom jag inte kan göra armhävningar på marken. Eftersom jag är ett freak of nature som inte utvecklar rätt muskler. Eller för att jag är så himla tung, helt enkelt.)

Tricepspress med z-stång (aka scull crasher)
Kick backs i drop set (kommer ni ihåg 2-kilosdöden från förra veckan?!)
Push downs i kabelmaskin

Var det verkligen allt? Det känns som mer…

NU är gröten slut!

Har ni kul idag? 

13 reaktioner på ”Gick den sönder nu?

 1. Jag hade jättekul idag, jobbade och slet 🙂 2 sjuka och 1 på semester, bara sådär. I morgon är ännu en borta, så då blir vi 2 kvar på avdelningen. Jippi. 😉 Hade inställningen att träna i morse, kl var ställd på 5.40. Men den gode sonen behagade att stöka mellan 3-4 så jag flyttade fram kl till 6.45 istället… 😉 Träningen fixade jag ikväll hann precis innan jag var tvungen att renbädda dotterns säng… Jippi nummer två. 🙂 God natt!

 2. @ Anna B: Förstår att det är bittersweet! Njut av att du danat dem så väl att de faktiskt kan ta sig ut genom dörrarna och vidare i livet 🙂

  @ bodycomf: Inte fullt så beige idag :-). Ha så kul på alla dina olika träningspass idag! Jag blir svettig bara av att läsa det…

  @ Betty: Det är frustrerande med det där vabandet men det är bara att gosa och träna som du säger, vara glad för luckan i vardagen – det går ju inte att göra något åt det ändå! KRAM!

  @ EmmaL: Jag hatar dig bara liiiite ;-). Och jag hoppas att jag fortfarand är under 70 efter min lilla (stoooora) njutningsvecka! Får se imorgon, då kliver jag försiktigt upp på vågen med ena tån, typ!

  @ Elgot: Tack för lästips själv! Jag kom på några fler som du såg… Ska kolla in tipsen, får se om det kan bli lite adlibris-klick i helgen! Tillsammans med nora roberts-serien såklart. Och en bok om projektledning. Man kan ju inte bara gotta sig på semestern…

  @ Maria S: Håller tummarna! Fast det är bra om det är kortvarigt men samtidigt såpass att han vill sova jättemycket så att du hinner träna och slappa 🙂

  @ Joho: Absolut! Älska vardagen! Jag har roligt jag med. Regelbundna blogg-pauser gör jobbskrivandet mer effektivt. Tänker jag…

 3. Gröt ÄR gott! Men i lagom mängder då kanske 😉

  …och ja, jag har mestadels kul idag. (förutom en ledsen-vän-stötta-vara-ledsen-stund) Man måste se till att GÖRA dagarna roliga, eller hur? 🙂

 4. Yes, vi tänker oss pigga. Känns lite bättre nu 🙂 förklaringen till tröttheten kom dock när dagis ringde hem oss till hängig son. Håller nu tummarna att det är ngt kortvarigt.

 5. SV: Tack för lästips! Även jag ett stort fan av fjortislitteratur, så länge jag slipper få den översatt till svenska. Harry Potter, Twilight, House of Night – serien av PC Cast, Stephanie Plum- serien av Janet Evanovich och nu senast True blood/Sookie Stackhouse/ Southern vampire- serien av Charlaine Harris (kärt barn med många namn)….fantastisk (lättsam) verklighetsflykt.

  Jag älskar också Jane Austen, vem gör inte det?! Men just nu ligger Jane Eyre av Charlotte Brontë, första delen i Hunger Games och White teeth av Zadie Smith på nattduksbordet. Hör till allmänbildningen tänker jag. 🙂

  Har du inte läst ‘Love walked in’ och ‘Belong to me’ av Marisa de los Santos så är det din sommarläsning för i år! Underbara böcker.
  The time traveler´s wife av Audrey Niffenegger likaså.
  We need to talk about Kevin av Lionel Shriver, absolut vidrig – men en av de bästa jag läst.

 6. Don’t hate me för mina armhävningar. Jag har kämpat med dem. Jag hatar dig bara lite för att du är under både 80 och 70. Eller egentligen hatar jag dig inte alls. Men du fattar. KRAM

 7. Inte så kul dag, vab igen och en massa jobb på ”riktiga” jobbet som inte blir gjort 😦 Ja ja, får väl träna och gosa…
  Bra jobbat med träningen B!
  Kramar!

 8. Jo, men idag har jag stora förhoppningar om en kul dag! Har redan gjort mitt träningspass för dagen, och i stan är det det årliga jippot ”vi säljer ut all skit vi inte vill ha, kom och ryck i kläderna och slåss med alla andra om dom fula grejorna som du egentligen inte vill ha men dom är ju sååååå billiga” och dit tänkte jag bege mig. Med båda barnen! Samtidigt som jag ska vara a jour här hemma och föda arbetarna med hemgjord delikatessmat och se på när de lastar av 30 släpkärror grus. Ja du hör, det här kan bli en alldeles underbar dag… 😉 Vad blir lunchen idag? En tallrik beige igen?! 🙂

 9. Kul men trött dag idag. Lilla vaknade 05…

  Släpper iväg studenterna idag. Bästa och sämsta dagen med att jobba som gymnasielärare. Ena sekunden är de fortfarande våra och sen går de ut genom de där j*vla dörrarna och försvinner för all framtid.

  Vilodag från träning och lite hejsan svejsan med maten idag kanske beroende på vad det serveras för tilltugg till studentavslutningen.

  Kram

 10. @ Maria S: Usch och fy, jag är också trött trots att jag sovit ok. Hoppas du får en bra dag. Mycket kaffe, en promenad på lunchen och så tänker vi oss pigga. Ok?!

  @ Lotta: Mest konstig vinkel tror jag, armarna är samma i omkrets som de varit det senaste året, nästan, men hårda. När jag spänner alltså :-). Yay för muskler!

  @ Zara: Tack! Och lycka till med springandet, kikade in i din blogg!

 11. Shit vad bra du är och vilka smala armar du har fått!!!! Jag ÄLSKAR att du skriver ut övningar, jag lär mig massor!!!! Jag tror att jag har alldeles för dålig bålstabilitet, det märks både på plankan och i armhävningar, dels svag och dels sned. Så fort jag varit hos kiropraktor så är jag lite starkare igen men det ändras snabbt.. Kram till dig idag!!!

 12. Godmorgon, inte så kul här idag, är galet trött sovit jättedåligt!!! Vill bara hem och sova men måste ju jobba först, hämta barnen, laga middag och annat fix. Tanken och planen var morgonPW och ben ikväll. Ingen morgonPW sov istället och vi får se om benpasset blir av eller om jag byter mot en vila i helgen. Får tänka tillbaka på gårdagen som var så skön, en underbart skön ledig dag med mycket umgänge samt mycket gjort hemma 🙂
  Ha en bra dag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.