Du gamla du fria du smällfeta ko?

Nähä då! Men jag tuggar som en ko, tugga tugga tugga som Maria säger… Sitter med en enorm lunchtallrik. Lite beige i färgen kanske men smaskig med mycket kyckling, bambuskott, vattenkastanj, minimajs och champinjoner. Lite kryddor och soja på så fick allt en enhetlig färg :-).

Under morgonen hade jag ett gäng kettlebellsugna tjejer här. De var med på workshopen i maj men ville fräscha upp sina kunskaper lite och få en spark i baken. Det är ju en del termer att hålla reda på! Vi körde igenom ett gäng övningar och till slut ett cirkelpass. Jag tog det rätt lugnt själv, vill spara på benstyrkan till eftermiddagens pass, men som en bra powerwalk kan jag nog räkna det i alla fall!

Efter mellanmål och dusch fick jag en tupplur med Liten medan Stor tittade på film. Jag dras med den där huvudvärken nästan hela tiden. För det mesta lurande i bakgrunden men ibland hotar den att flamma upp till en rejäl pain in the head. Jag tar lite tabletter, försöker vila och slappna av – det är helt klart spänningshuvudvärk och den är helt klart stressrelaterad så jag tar hand om mig lite extra, är lyhörd och försiktig.

Något måste jag dock hitta på med leksugna barn tills Barnafadern kommer från jobbet (röd dag? Inte i Norge!) så det blir en tur till stan och nationaldagshappenings där i ett par timmar. Sen lär jag läääängta efter lugn och ro på gymmet en stund innan det är dags att äta görasketamycket igen.

Tugga, tugga, tugga…

Tuggar ni på något gott idag, nationaldagen till ära?

Får det lov att vara en tallrik beige?

 

6 reaktioner på ”Du gamla du fria du smällfeta ko?

  1. Här tuggas det också för fullt!!! Hoppas att huvudvärken har släppt för dig och att du får sova gott inatt!! Kramar!
    Ps. såg du mitt meddelande på fejjan?

  2. Jag tuggar bara nyttigheter idag och försöker få kroppen att förlåta mig för utsvävningarna igår när det var jobbfest. Ett cirkelpass med kb och hantlar lyckades jag ta mig igenom såhär på kvällskvisten men det har varit en seeeeeg nationaldag. Kram

  3. 🙂 Härligt att du äter bra och mycket! Jag har kört intervaller, skulle kört ben/rumpa men har så tokont i huvudet/nacken så jag fixar inte det idag. Jag körde intervaller för att få hjälp av endorfinerna. Jag är orolig att jag först kan komma till kiropraktor NÄSTA fredag, huvudvärk ända tills dess känns så långt borta. Men jag är i Sthlm alla dagar utom fredagar och nästa vecka är det nästan dygnet runt aktiviteter. Kram på fina fina dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.