Morgonflås

Segt idag! Jag har lite underskott på sömnkontot känner jag, ska åtgärdas snarast. Måste bara jobba lite först. Passade bra med ett flåspass idag alltså, tänkte jag. Jag tänkte lite fel. Ojoj, så jobbigt det kan vara att skutta runt när man är trött! Hade jag haft min crosstrainer hade jag stått och tittat på Biggest Loser och trampat på. Nu blev det kettlebell-pass à la Marianne (samma som sist!). Jag körde med lättaste vikter (8 kg på allt utom swing där jag körde 12 kg) för att istället fokusera på att köra snabbt och jobba med flåset. Musklerna får sitt i gymmet, är det tänkt. Det blev rätt bra intensitet till slut! 21 flåsiga minuter, mina typ-intervaller för den här veckan.

Nu är gröt och ägg på gång, barnen ska väckas, vi ska iväg till dagis och jobb och idag har jag med mig träningsväskan. Igen. Skam den som ger sig, jag ska försöka få till lunchträning på gymmet idag!

Tog en längre paus i mitten för att få ner pulsen lite, annars körde jag på 45 sek arbete, 15 sek vila. 3 varv, 21 minuter totalt.

7 reaktioner på ”Morgonflås

  1. @ Bodycomf: Så du tror inte att mina intervaller på crosstrainern är riktig träning?! Då hade den inte gått sönder… 😀
    (och när jag kör lågintensivt är det istället för PW eftersom jag inte kan lämna barnen ensamma)

  2. Vet du vad jag tror? Att det fanns en mening med att crosstrainern gick sönder. Nu kan du helt enkelt inte trampa bort tid i ”onödan”. Antingen blir det ”riktig” träning, eller vila och uppladdning inför kommande pass liksom. Istället för att bara trampa på. Bra tycker jag 🙂

  3. Min KB har vilat ganska länge nu, men storebror har fått träningsrummet så nu har jag inte sakerna framme och då är det lätt att inte plocka fram dem. Bara mitt halsonda försvinner så kanske kb vill svinga sig utomhus.

  4. @ Maria S: Låter som en helt fantastiskt bra dag! Härligt med intervallerna igår också! Måste se till att boka in massage snart, har friskvårdscheckar som går ut i augusti så det finns verkligen inga ursäkter…

  5. Godmorgon, bra kört tänk kb är bra till det mesta, gillart!!! För mig blir det kb cirkel idag, skulle kört igår men blev så sent innan kidsen somnade så jag gick ut och njutningssprang en sväng. När jag kom hem kände jag mig pigg ich körde intervaller på gatan. Gick så bra, jag flög fram och hade en kraft i steget jag aldrig tidigare känt, riktigt häftig var det 🙂 gick en lunchPW igår, tänkte försöka få till en idag med. Sen väntar 30 sköna massagemin av massören som kommer hit till jobbet. Blir en bra dag tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.