Hej på mig!

Fast alla ni som redan känner mig skulle kunna rapa upp mina svar i sömnen, antar jag. Kul ändå! Och tur att jag aldrig bestämt mig för att vara hemlig. Hade varit big fail på den i så fall! Ska vi betta om hur lång tid det tar innan mina nya kollegor hittar hit och har sett mig i underkläder? Kanske helt enkelt ska äta lunch naken idag, take the fun out of it. Förekomma istället för att förekommas. Så får det bli!

 

Notera boobisarna högst upp i bild. Jag råkade visst få med dem när jag klippte ur bilden. Jag tror att mitt undermedvetna försöker säga mig något.

15 reaktioner på ”Hej på mig!

  1. @ elbe: Jag försöker få till Teddy men det uppskattas icke… Ville också gärna ha en Fredrika men maken satte stopp vid Teddy och Freddy :-). Tänker att jag nog ska plantera Teddy för kommande skolkamrater, moahahaa. Och blir det en tredje tös någon gång kanske jag får igenom Freddy också?!

  2. Hittade artikeln efter att jag sett jag fått massa klick in till mig från den, tack för omnämnandet. Va kul att veta vad dina barn heter tycker jag, Teodora fanns på vår namnlista en gång i tiden – kallar ni henne någonsin Teddy? Det är så gulligt så jag smäller av 🙂

  3. Let’s dance-inbjudan närmar sig!!!!!! Och en annan sak, tänk om vi får se dig på scenen på mama-galan i höst?! Jag var där i höstas och jag kan inte tänka mig någon bättre kandidat att liva upp stället än Beatatjata!!! 🙂

  4. Underbar bild! Kul att se hela familjen med :o)
    Läser din blogg så gott som dagligen, tycker den (=du) är störtskön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.