Beach for Life – tävlingen

Jag har inte glömt tävlingen! Har ni? Inför Beach for Life-perioden skrev jag följande:

______________

TÄVLING! 

Nu vill jag veta hur ERA upplägg blir?! Samla allt i kommentarerna här så kan vi gå tillbaka och titta sen. Ni som har egna bloggar kan länka dit. Jag hoppas att ni också tar ordentliga startbilder nu i helgen eller på måndag, för er egen skull! Vill ni får ni vara med och tävla om ett fint (ännu hemligt, eftersom jag inte har tänkt ut vad det ska bli) pris. Om 12 veckor vill jag ha en rapport över hur era 12 veckor gått, och gärna före- och efterbilder, och så vinner någon (eller några?) ett pris. Sounds good? Det handlar inte om vem som fått störst muskler eller gått ner mest i vikt – det handlar om hur väl ni genomfört ert eget upplägg, vad ni lärt er under vägen, hur ni utvecklats – både på insidan och utsidan.

_______________

 

Kommer ni ihåg? Om ni vill vara med och tävla om en trevlig liten goodiebag så följ instruktionerna.

För att vara med och tävla: Maila en rapport om ditt upplägg, hur det gått osv till beatatjata@hotmail.com senast lördag 2 juni. Om du tog före- och efterbilder får du gärna skicka med dem men det är inget tvång.

Ett av priserna har jag redan presenterat, de fina träningshandskarna från Beach and Motion. Det kommer ytterligare ett par inlägg under veckan och på söndag så utnämner jag en vinnare (eller lottar. Eller låter er andra rösta. Jag vet inte riktigt… Världens bäst organiserade tävling? Jajamensan!).

Maila på!

 

 

2 reaktioner på ”Beach for Life – tävlingen

  1. Krävs det att man anmälde sig för 12 veckor sen eller går det ifall man haft bflfokus utan att signa upp sig? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.