Lunchfylla?

Nä, ingen alkohol… Men däremot ett inte fullt så grymt benpass som lämnade mig yr och svag. Är det värmen? Jag klagar inte på värmen, jag klagar på att vi inte har AC i ”gymmet”… Men att passet inte blev sådär görasketagrymt som jag hade föreställt mig struntar jag i för nu är det i alla fall GJORT och jag tänker inte göra om det!

Jag kan åtminstone se i min lilla träningsbok att jag förbättrat mig på allt den här perioden. Ups and downs, ja visst men jag klarar övningarna bättre, kan gå djupare, kan göra fler om man ser till totalen. Jag är nöjd! Och hungrig. Nu ska jag få i mig en proteinshake och fortsätta jobba. I träningskläderna som nu är dubbelsvettiga…

 

Dagens träning. 30 minuter kondition och core följt av 8 minuter stretch tidigt imorse. 25 minuters benpass på lunchen. Eftersvettningar resten av dagen.

3 reaktioner på ”Lunchfylla?

  1. Gött att vara klar med två pass!!! Har mitt kvar i kväll, ska köra ihop med en vän. Hon ville köra hårt, vi ska springa lite sen blir det tabata, burpees, hopprep, löpning, armhävningar och plankor. Hon kommer nog bli trött 😉 jag med gissar jag.
    En fråga, var köpte du dina nya kb? Hittade inga på Nordic fighter.

  2. Dubbelsvettiga 🙂 Haha!

    Här lyser inte solen heller… alls… och det är inte alls varmt ute… Sitter och räknar ner tills arbetsdagen är slut för då ska jag låna ett hotellrum och bädda ner mig någon timme innan kvällens personalfest. Det blir en alkoholfri tillställning med bra matval. Sparar mina fria till helgen när käre maken kommer hem. Dricker hellre ett glas vin med honom än med chefen…

    Förresten, sköna du. Jag har blivit så peppad av dina snatch med 16kg så jag testade clean and press med 16kg igår och det gick ju alldeles utmärkt:) Jag vet inte varför jag inte har testat att öka tidigare, man är väl lite feg ller rädd att misslyckas kanske?! Biffiga axlar, here I come:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.