Disciplinerad onsdag

Idag blir det verkligen fokusträning i kvadrat. Jag ska jobba hemifrån. Det kändes som en ypperlig idé för att kunna jobba effektivt och ostört en hel dag, få gjort en himla massa helt enkelt. Jag räknade liksom inte in de distraherande tvätthögarna, det allmänna stöket och det fantastiska vädret… Det blir nog en bra övning det här!

Dagen startade tillsammans med Liten strax efter kl 5. Tack o lov sov hon hela natten så med lite ny energi i kroppen drog jag på mig träningskläder och med Liten som publik körde jag ett kombinerat core- och kettlebellpass. Diverse swings i olika utföranden med olika vikter, och ett gäng magövningar. 30 minuter totalt och därefter en skön stretch kombinerat med kramar. Ett mycket behagligt sätt att avsluta ett träningspass på! På lunchen blir det benträning, idag kommer jag göra ett görasketagrymt pass, det har jag bestämt. Hela passet, committat, tungt och fokuserat. Det sista benpasset för den här fokusperioden! Kanske kommer jag längta tillbaka till det när jag kört efter Marias upplägg ett tag?

Frukosten är snart i magen, hemjobbandet ska börja snart men nog hinner jag njuta en kort stund till av min tekopp och en bloggrunda…

Jobba i svettiga träningskläder, det är inte fel! Och solen lyser inte alls där ute. Inte.

4 reaktioner på ”Disciplinerad onsdag

  1. Ska bli spännade att följa ditt upplägg under juni.
    Länkar till din blogg från min om det är ok. Jag menar, nu kommer du ju få sjukt många fler läsare….höhö

  2. Ha en bra dag, jag är ledig idag – studiedag på skolorna och då passade jag på att få vara hemma och bara umgås med mina raringar! Snart blir det en sväng på stan och sen träning och efter det massage!

  3. Godmorgon, du får köra benpasset ute i trädgården så får du både sol och träning. 🙂 Kram

  4. Det där fixar du, fokus är ju peace of cake för dig – det har du bevisat många gånger 🙂

    Vad spännande med ditt juni-experiment!!

    Kram å ha en toppen dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.