Veckans planering och plan B-måndag

Jag ska inte tråka ut er med min status just nu (ever heard of dr Beatatjata och Mrs Beataragata?). Ej heller med att Liten för ovanlighetens skull trasslat senaste nätterna och jag är helt slut (skickar en medmänsklig tanke till er som har det så här varje natt). Veckan börjar med en plan B, jag orkade helt enkelt inte träna imorse. Jag gick upp, jag tog på mig träningskläder, jag la mig i soffan och somnade om. Så plan B – träna ikväll istället. Om det finns kaffe nog i Jönköpings län för att hålla mig vaken ända till kvällen.

Måndag: Ben
Tisdag: Överkropp
Onsdag: Ben och core
Torsdag: Överkropp
Fredag: Intervaller (typ något svettigt kettlebellpass eftersom vi troligtvis inte hinner fixa crosstrainer till dess)

 

Ni får lite roligare framtidsläsning om en stund istället, nuet är inte särskilt upphetsande… Berätta om era peppiga måndagsmornar och pigga upp mig lite (eller joina mig i sömnbristen och pms-misären och låt klagolåten ljuda).

 

3 reaktioner på ”Veckans planering och plan B-måndag

  1. Köpte ny cykel i helgen och susade fram över stadens gator i solskenet på väg till jobbet. Jag tror faktiskt det gick 5-10 min snabbare än vanligt. 🙂 Lunchträningen är inbokad, jobbet uppstartat och jag har en varm kopp te brevid mig som jag kan dricka i lugn och ro. Härliga måndag!

  2. Hej underbara Beata!
    Massvis med pep här 🙂 Har precis kört plankor, ätit min gröt och ska fortsätta träna om en timme när maten har lagt sig. (Går hos Olga, just nu på magcoachning) Känner mig grymt peppad trots att jag slarvade med träningen o maten över helgen, inte helt men inte enligt planen heller. Vågen visar stadigt neråt och då är man inte så sugen att äta massa sött och sabotera det. Jag har en fråga till dig som inte är träningsrelaterad. Hur hinner du göra så mycket hemma med två små barn. Det är något jag inte lyckas alls med trots att jag är föräldraledig. Tycker du är helt grym på att städa, och vika tvätt och allt möjligt. Jag trampas med dåliga samvetet att jag inte leker med barnen eller att jag inte städar och det slutar att inget blir gjort och jag blir superstressad.

  3. Inte så mycket pepp här heller. Lillan vaknade med hosta och feber men min käre far som är på besök får vackert vabba idag. Det är för all del stråååålande sol här idag så det får stå för peppen, och att det blir trevligheter med några kollegor ikväll. (Vågar jag säga att jag är lite sur över att det inte blir träning ikväll eftersom vi ska iväg på sagda trvligheter?… Dagens I-landsproblem?)

    Dricker kaffe här framför datorn och tänker på dig. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.