7 dagar kvar av Beach for Life-fokus!

Det här får bli ett kombinerat inlägg, jag har mycket att stå i – kreditkortet ska glöda innan dagen är slut!

Men first things first: Vägning och mätning

Vikt: 69.3 kg (exakt som förra veckan)
Midjemått (över naveln): 93 cm (exakt som förra veckan)

Övriga mått också samma förutom ”hängbuken”, eller höfterna eller hur man nu benämner området nedanför navelhöjd men över rumpan. Där saknar jag en centimeter till (om ni hittar den så släng den) och det är helt klart där det hänt mest under denna fokusperiod. Inte mig emot!

Och så lite träning!

Vad göra om man vill köra cardio innan frukost men har lite kort om tid? Intervaller förstås! Body for Life-intervaller! Jag måste dock haft dålig koll på klockan för jag fick inte gjort riktigt rätt antal stegringar. Men high pointen på slutet var inte att leka med. Jag fokuserade, jag trampade på i blixtens hastighet, pulsen steg, andningen stämde – och då gick crosstrainern sönder. Knak och brak och så höll jag på att fara rakt in i vardagsrumsväggen. Enligt Barnafaderna är det några svetsfogar som släppt och nu lutar den oroväckande. Bör ej belastas. Bör slängas på tippen. Bör ersättas med en ny, lite mer avancerad variant. Yay! Den enes död är den andres nya crosstrainer!

Det är dock inte vad som står på inköpslistan idag. Där står klänning till bröllop, bikini, kläder till jobbet, kläder till varmare väder och en hel del annat. Wish me luck!

Dear Bill Phillips. You killed my crosstrainer. Best regards /Beatatjata

(Crosstrainer-tips mottages tacksamt! Jag tänker mig prisklassen runt 5000 kr och vill ha något lite rejälare och med lite fler finesser men samtidigt gärna flyttbar…)

 

7 reaktioner på ”7 dagar kvar av Beach for Life-fokus!

 1. Tack för CT-tips, vi ska börja spana runt!

  @ Anna B: Coolt! Men vi ska nog göra färdigt staketet först… 😉

  @ Helene: Låter faktiskt intressant, ska se om jag ska köra en sån månad i höst kanske…

  @ Lotta: KRYA PÅ DIG!!

 2. Jag insåg idag att jag sprungit sönder mina löparskor efter ett knappt år, surt för jag gillade dem och den modellen finns inte kvar men nya finns i shoppingpåsen och ska snart testas! Kan verkligen rekommendera Fitnessfighten, samma resultat som efter ett helt år á la Olga och så mycket roligare. Kommer fortsätta 6 månader till. Bra pris också 495 kr för en månad och nästa 6 kostar 995 kr.
  Ha en skön helg!

 3. Härrrrligt med shopping! Jag behöver också uppdatera jobb-garderoben men det får vänta litelite. Började dagen med ett cirkelfys-pass i brorsans trädgård. Han hade bland annat såna här http://reclaimthegym.se/?page_id=514 Kulkul och billigt. Helt klart ett alternativ till dyra trx.

  Efter denna härliga start på dagen blev det en vända på stan med barnens mormor som kände sig väldigt givmild så nu är barnen kittade för en vecka på rivieran, tack för det 🙂

  Nu: 4-åringskalas i samma trädgård som i morse och de romerska ringarna hänger nog kvar. Perfekt leksak också nämligen 🙂

  Kram

 4. Kul med en ny CT, jag har en Casall. Den helt ok. Pyttelite vinglig kanske. Det bästa är nog om du åker och testar ut i affärer, sedan koller priser på internet. Du sparar nog en hel del pengar på det. Alternativet att du kastar dig till XXL i Frölunda, där har de bra priser. 🙂

 5. Men jädrar anamma!!! Köp en ny genast, som belöning för att du kört så jädra hårt att du helt enkelt kört slut på den första!!! WOW! 🙂

 6. Jag har en casall x600 och är toppen nöjd. Den kosta i och för sig 6600 kr då men är värd varenda krona. Den är stabil men går att flytta bra med.

  Å shoppa det skulle jag med vilja men men jag får allt lugna mig lite då vi ska ut på massa skoj nu istället =D Nu blir det en promenad på 1 h med lillan. Sen massa fix innan bästa vännens födelsedag ska firas med pompa och ståt!! =D Ha en toppen dag å shoppa loss!!

 7. Hello Gorgeous!! Vad bra du är!!! Jag ser framemot bilder på dina inköp:-) Jag ska försöka att vara vaken ända tills ikväll, det kommer att bli en utmaning. Kram på dig!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.