lkdaf adf aea efadkåw

Det där var mitt försök att få ihop en vettig mening med en hjärna som blivit beaten to a pulp under trehundramiljoner arbetstimmar den här veckan. Eller fyrtio. Men när man jobbar sju kvart i timmen så känns det som trehundramiljoner. Jag är så bra. Är det för tidigt att be om löneförhöjning efter sex veckor?

Den här moshjärnan var helt säker på att den skrivit ett inlägg från mobilen tidigare idag men det verkar inte så. Jag kanske drömde. Jag kanske lever i en parallell verklighet och har minnen från ett annat liv som egentligen inte hänt mig. Eller så kanske uppladdningen inte funkade. Same same.

Men sammanfattat: Jag har jobbat som en blå, jag tränade bara lågintensivt imorse för att jag kände av halsen mer igen, jag är jättetrött, jag har jobbat som en gul, jag har knappt hunnit läsa några bloggar, jag har en halvspäckad helg framför mig men jag ska inte försumma er mer. Okej?

Jag fick en lista tidigare i veckan av Bodycomf. Vill ni se? ´kej då.
1. Om du bara fick läsa en blogg, vilken skulle det vara?

Min egen. Jag skulle läsa mina egna inlägg och skratta högt för att jag är så himla rolig och ödmjuk. Sen skulle jag stirra på min egen spegelbild i sjön och ramla i och drunkna.

2. Vilken är din absoluta favoritträningspryl?

Kettlebellsen, om vi snackar prylar. Liten funkar rätt bra också men BVC ser inte med blida ögon på det där med Shaken Baby.

3. Vilken muskel gillar du allra minst att träna?

Jag förstår inte frågan. Finns det muskler man kan tycka om att träna?

4. När är du som allra gladast under dagen?

Varje gång jag får äta. Därför skulle det där med periodisk fasta inte passa så bra.

5. Vad längtar du efter?

Pedikyr. Manikyr. Vaxning. Massage. Ansiktsbehandling. Frisörbesök. Anti-age krämer som funkar på riktigt. En ny garderob med massor av snygga jobbkläder, läckra casual outfits för helger och kompishäng, sköna myskläder för hemmamys och massor av matchande skor. Men inga pyjamaser. Pyjamaser har jag redan så fina ju. Träningskläder och skor. Muskler som syns här och var. Fred på jorden, att inga delfiner fastnar i fiskenät och en low carb, high protein kexchoklad som smakar precis som riktig kexchoklad.

6. Favorit”godis”?

Kexchoklad. Och chips. Alltid chips. Jag vill gifta mig med chips. Mjölkchoklad går också bra, eller Schweizernöt. De flesta chokladsorter förutom nyttig. Ostbågar om chipsen skulle vara slut. Eller jordnötsringar. Eller Doritos. Doritos ska vara min älskarinna när jag har gift mig med chips. Bio-popcorn går också bra, med Zoo i.
7. Vad tränar du helst i för kläder?

”Helst i” är en utopi. Jag tränar i de träningskläder jag har. Dvs varvar två träningsbh:ar som är urtvättade, lite för stora och luktar surt med tre par byxor som är urtvättade, lite för stora och luktar surt och tre olika toppar som är urtvättade, lite för stora och luktar surt. Men snart blir jag sponsrad med massor av grejer från hippa märken. Any day now.

 

8. När gråter du?

Typ jämt. Nästan dagligen. I alla fall fem gånger i veckan, lätt! Jag grät Lille Skutt-tårar när en liten tös sjöng i kyrkan i söndags. Jag grät när jag kollade på Desperate Housewives häromdagen. Jag grät till Grey´s Anatomy igår. Jag grät till U2:s ”Yahweh” idag. Mest för att jag inte gillar U2 men ändå måste sjunga den eländiga sången imorgon.
9. Bästa pepplåten?

Just nu: Den här! Passar utmärkt till snatchar!

[youtubeplay id=”NnuYhFRYbAw” size=”medium”]

Jag fick feeling för den när jag såg remaken av ”Footloose” för ett tag sedan. Som jag för övrigt grät till under slutscenen när alla dansar och är glada.
10. Vad är det värsta du vet med träningen?

Det är alla dessa övningar som människan inte är skapad för att utföra. Som armhävningar. Hade Gud menat att vi skulle kunna göra armhävningar stup i kvarten hade han gett oss någon slags domkraft.

 

No new PJ:s needed. Det blir liksom inte bättre än så här!

13 reaktioner på ”lkdaf adf aea efadkåw

  1. Jag skrattar så jag tjuter här:-) I love you!!! Hoppas att du ramlar på några extra hästkrafter snart. Jag ligger i soffan och stressar upp mig inför min jobbstart, så många okända faktorer att oroa sig för. 😦 Undrar om jag är sjuk? Har inte varit hungrig på hela dagen, sumpade tom hotellfrukosten? Åt bara kyckling till middag, orkade inte göra ngt till, maken åt Subway. Jag äter nog iofs upp mig igen imorgon. Kram! Puss!!! Du är bäst och borde få löneförhöjning DIREKT!!!

  2. Tårarna rinner, jag skrattar! Jag bara älskar dig och dina inlägg. Tack du gjorde min kväll. Kram

  3. Ha ha ha du är ju bara helt hysteriskt rolig ibland!!
    Ta du hand om dig själv och din familj i första hand, vi försummade bloggläsare klarar oss 😉
    Ha en underbar helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.