Dag 25 av 42 – BFL-Fokus

Dagens träning: Benpasset imorse, och jag måste gjort något rätt för träningsvärken börjar smyga på. Igen. Jag har haft konstant träningsvärk de senaste veckorna! Idag har tricepsen börjat ge med sig, lagom till morgondagens överkroppspass. Magen gör fortfarande ont. Sweet pain!

Dagens kost:
Före träning: Aminosyror
Efter träning: Två knäcke med 2 kokta ägg
Mellanmål: Kokt ägg, 1 sked jordnötssmör, grönt te
Lunch: Kyckling, couscous, wokgrönsaker
Mellanmål: Keso med kanel och lite blandade frön och nötter, grönt te
Middag: Helstekt kyckling, stor sallad med vinaigrette
Kvällsmål: Något gott!

Imorgon blir det kyckling till lunch och middag igen… SEN står det fisk på menyn!

Dagens kväll: Lite kvällsmys med Stor vilket innebär att hon får vara uppe lite längre och sen går vi och lägger oss tillsammans i dubbelsängen (Barnafadern jobbar) och läser en stund innan vi somnar båda två. Sovmorgon i förskott för min del, jag är trött!

…och imorgon är det överkroppspasset som står på tur. Sist snatchade jag 16 kg för första gången. Nu siktar jag på att köra alla set med 16 kg och även att öka på pullover på boll eftersom det var liiite för lätt sist (jag har ju bara haft ont i triceps till idag…). Jag är peppad (och gamla Beatatjata tycker att jag är rätt sjuk i huvudet som ser fram emot att gå upp klockan fem och hysta järnklot). Wish me luck!!

 

7 reaktioner på ”Dag 25 av 42 – BFL-Fokus

 1. Ja det låter som att man kanske ska pröva detta med morgonträning.. Värt ett försök 🙂 Bara det att jag känner mig så orkeslös på mornarna så jag är rädd att jag inte ska kunna ge lika mycket som jag orkar senare på fm/dagen. Nåväl, pröva ska jag iallafall :-))

  Ska kika in på länken, lät som en god smak!! Tack för ditt svar :-))

 2. @ Malin: Prova! Det var det jag gjorde, smått övertygad om att det inte skulle gå (inte minst pga mina tidigare problem med lederna och morgonstelhet) och så var det bara helrätt. Kanske inte är det för alla och i vissa perioder blir det säkert träning på andra tider (jag tänker inte gå upp kl 5 på semestern…) men just nu funkar det suveränt!

  Vad gäller aminosyror har jag noll koll. Maria Mollstedt rekommenderade att köra aminosyror innan morgonträningen istället för ”vanligt” proteinpulver (vassle) eftersom aminosyrorna går ut lite mer direkt, ger lite umpf. Jag har köpt från Sportkost, den här http://www.sportkost.se/muskeluppbyggande/aminosyror/BCAA-Xplode.htm
  Smak pineapple vilken är riktigt god!
  Ärligt talat märker jag själv ingen skillnad från vassleproteinet (tidigare tog jag en halv shake innan morgonpasset). Men kanske musklerna känner skillnad ;-).

  @ Elgot: När Betty visade soft style föll allt på plats och jag vågade testa, känns jättebra! Nu är jag lite sugen på att testa med 20 snart, även om det bara lär bli en repetition… Ska vänta lite till dock 🙂

 3. Härligt; kanske tränar du nu? Eller röjer du undan, så där härligt svett?
  Jag kör en till violdag, tjoho för mig!
  Nu till växjö! Ha en underbar dag, kan inte bli något annat när man är hög på träningsendofiner:-)

 4. Imponerad av din ork till morgonträningen!! Skulle själv gärna köra på morgonträning men har hittills inte ”orkat” det. Men man kanske måste pröva. finns inte något bättre än att ha fått det gjort och ha hela dagen framför sig :-))

  Förresten, vad för aminosyror ska man ta? finns det olika sorter? vad är namnet på produkten så kan jag googla. Har noll koll när det kommer till dessa aminosyror, antar att det är vad man ska ta före träningen varje dag om man tränar så tidigt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.