Dag 3 av 42 – Beach for Life FOKUS

Barnen är lagda, köket röjt, morgondagens möten ombokade – det blir VAB med förkyld Liten. Jag ska hinna jobba lite men en promenad kan vi absolut få till också och lite annat pyssel som är 16-månaders-vänligt (dator är det icke, förra vab-dagen tillbringade jag 45 minuter med att försöka förstå hur hon lyckas vända hela bilden och koppla bort touch pad:en så att jag inte kunde flytta pekaren… Måhända en Bill Gates i vardande?!).

Men innan dess: lite härligt måndagssoffmys! Jag har en hel del inspelat att välja på så den största utmaningen blir att bestämma exakt VAD jag ska slappa till. Kvällsmålet har jag redan bestämt mig för. Middagen var lite mager (eller rättare sagt, den var allt annat än mager så jag åt en rätt liten portion) så det blir lite rejälare nu. Finn crisp med ost och paprika (vi snackar MYCKET ost!), kanske lite äpple-kvarg-kanel, en stor kopp te. Eller två. Jag har fortfarande en liten tupp i halsen som vägrar flytta ut.

Frukost: Keso med en skvätt fun light, müsli
Mellanmål: Proteinlatte, jordnötssmör, en grov smörgås med ost
Lunch: Kålpudding, en stor klick kesella, sallad med avokado
Mellanmål: Proteinlatte, jordnötssmör (igen!)
Middag: En väldigt god pastagratäng med massor av grönsaker, keso och fullkornspasta som Barnafadern komponerat men lite för mycket pasta för min del så här på middagskvisten, därav den lilla portionen (vilket förmodligen innebär normalportion för er).
Kvällsmål: Som sagt, hinkvis med te, finn crisp och ost och äpple och what have you

 

Myser ni något ikväll?

6 reaktioner på ”Dag 3 av 42 – Beach for Life FOKUS

 1. @ Uppohoppa: Så är det nog. Mycket gift i min kropp, alldeles säkert. Jag jobbar på att minimera sötningsmedel och har skurit ner rejält men helt eliminerat siktar jag inte på. Just detta var fun light med stevia. Vet inte om det är lika ”giftigt”, hursomhelst är det extremt sött, faktiskt äckligt. Den flaskan ryker nog!

  @ Lotta: Låter underbart! Ibland tar jag och Stor myskväll när Liten lagt sig, om hon inte måste upp tidigt dagen efter. Det gillas!

  @ Anna B: Pärlkastning kanske kan bli en ny sport?! Hoppas du fick sova gott!

  @ Jessica: JÖsses, lite skillnad mot dagens snöfall här… Tur att jag inte bor nära starbucks, jag hade ruinerat mig (och förmodligen övertalat dem till att börja med proteinlatte ;-))

  @ Elgot: Återkom med recension! Den jag har nu är 17% fett, tycker ändå det är ok näringsvärde och jag har länge vägrat mager ost. tycker inte det är gott på smörgås men i stavar eller kuber är det smaskigt!

 2. Låter jättehärligt! Jag hittade en ny ost igår med 9% fett som jag inte testat. Hoppas att den är stark 🙂

  Tack för pepp hos mig igår. Det hjälpte! KRAM

 3. Jag myser med skolarbete framför öppna fönster och fläkten på högsta effekt. 33 grader (!!!!!) tok-högluftfuktighet-i-väntan-på-regn-strom-och-åska-resterna-från-tornadon-i-oklahoma- och-kansas. En timmes promenad i detta väder för att köpa toapapper och kaffe gör mig rätt utslagen. Ingen träning (har nog svettats ut varenda kalori jag stoppat i mig idag). Dagens bästa; passion fruit iced tea lemonade på Starbucks.

 4. Myser med en bloggrunda…

  Har haft en jobbdag som gick i 180 och sedan hem till krasslig make och stirriga barn. (Hej mamma, vi kastar pärlor, kolla vad långt jag kan kasta…) Ett axel/rygg/mage-pass när pärlkastarna hade somnat, korrläsning av lillebrors CV och nu blir det att krypa till sängs snart. Kram

 5. Åhh så mysigt!!! Jag har haft BÄSTA KVÄLLEN med goaste gullungen, så jag tror att jag går och sover nu. Jag är sååå trött, och på något sätt så slappnar jag av när han ÄNTLIGEN är hemma igen, fniss, så jag gåroch lägger mig jag också så kanske jag får vakna pigg imorgon? Hoppas att du njuter av din kväll! Massor med kramar till fina dig!

 6. Åh så nice med mys. Mindre mys med med Vab. Jag har myst på spinning. satt där längst bak i en egen hörna och körde eget upplägg som ska bygga kondition till cykelvasan och duckade så jag inte syntes. man tar alla minuter man får liksom…

  Den där energin in var väl inte så dålig. Heja – men du, en grej – varför fun light? Det är ju gift för kroppen, huvva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.