Ankfot

Hej alla jeans-tjejer, preppy:sar, klännings-lovers. Korta, långa, blonda, brunetter (inga rödtottar?). Kul att höra om era utseende och stilar. Får en aning om vilka när är där ni sitter bakom era datorskärmar och smartphones!

Sneakers-perioden är här och det verkar många av er glada för – många Converse-älskare! Jag tillhör ert gäng. MEN jag kan inte gå i mina Converse. Inte utan skavsår på lilltårna i alla fall! Vilket jag såklart trotsar ibland (vill man vara fin…) men långpromenader, icke. Inte ens heldag på jobbet funkar något vidare. Antingen är mina skor aningen felkonstruerade eller så är mina tår aningen felkonstruerade. Som en anka kanske? För bred?! På inköpslistan för våren står bekväma och snygga sneakers, lilltå-vänliga helst.

 

Can´t walk with them, can´t live without them.

9 reaktioner på ”Ankfot

  1. Jag hade samma problem som du men köpte sen Skopunktens för 199 kr och lade i ett inlägg (för platta för mig annars) och de är supersköna!! köpte 6 par för 800 kr så nu har jag massor av roliga färger i vår. Cyklar ju alltid till jobbet och de sitter ju så bra på foten, ingen risk för att man halkar på trampan eller tappar skon. Skopunktens är lite rymligare vid tårna, inte lika spetsiga!

  2. Jag får oxå ont i tån av dessa vackra skor… Och benhinnorna är inte heller så förtjust i dem, de är lite för platta. Men så himla snygga!!! Har ett par ljusrosa och ett par cerisrosa 🙂

  3. Ahhh stackars! jag lever, andas, äter, sover, tränar i mina converse (olika par dock). Har senaste 10 åren gått igenom fler converse än så! Jag borde bli sponsrad.

  4. @ Ulrika: De töjer sig INTE ju, inte det minsta! Iaf inte på bredden. Jag har haft mina vita i 8 år eller nåt, får fortfarande lika ont. Tänkte prova Palladium-skor i år, de ser i alla fall bredare ut!

  5. Wow härlig bild, vill ju ha en i varje färg nu 😉 Får nöja mig med mina 3 par, senaste vita fina som ska invigas snart, tjhooo!

  6. Same här! Jag får megaont i mina små stackars lilltår. ALLA säger till en ”Nejdå, dom töjer sig, köp dem som är liite lite små”. Nope. Min Converseoskuld tappade jag ganska nyligen och sen dess har jag Växt ur (??) två par. Dom blir alltså mycket mindre, och inte större. Så jag känner som du. As ont men kan ändå inte släppa tanken eller hoppet om att använda dem. Men jag har ju rätt smala fötter? Aja mysko det där. Jag ska med ut och köpa vårskor snart, och känner mig helt lost….

  7. Samma här, är alltför bredfotad men äger ändå converse som används sparsamt pga breddproblematiken … -) Synd på snygga pjucks. /B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.