Tv-mys!

Huj! så var den här dagen också förbi. Med träning, städning, inskolning, fikaträff hos en vän följt av fikaträff hemma hos mig med andra vänner (8 kids fick mellanmål och lek, hjälp vilket liv!), jobbgrejs, middagslagning, kort promenad efter maten (ÄLSKAR att det är ljust efter middagen nu) och en liten bloggrunda. Inte är det konstigt att jag är trött tidigt på kvällarna? Nog hade jag kunnat gå och lägga mig och somna nu men idag tänker jag faktiskt se på tv och bara ligga i soffan en stund. Säkert ända till halv nio eller nåt. Klockan ringer trots allt klockan 5 imorgon bitti när det är dags för intervaller…

Om jag inte sagt det förut. Den inspelningsbara digitalboxen är Guds gåva till mänskligheten (näst efter Jesus och lite andra käcka grejer). Jag har alltid något att titta på och kan spola förbi reklamen. Det gäller ju att förvalta den dyrbara sofftiden väl… Ikväll blir det nog Grey´s Anatomy. Eller Desperate Housewives? Eller Biggest Loser? Eller…

Skåda! En TV!

2 reaktioner på ”Tv-mys!

  1. Full dag du haft…Här stängs oxå allt av 20.30. Sängen väntar då, senast 21 ska det släckas har jag bestämt. Så bäst jag äter lite kvällsmellis nu. Sovgott!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.