Hmm-hmm for Life!

Kommer ni ihåg det där jag lovade att inte nämna igen? Det där som börjar på B och slutar på each 2012? SuperShero skrev en klockren kommentar så jag snor helt enkelt den (tack!) – nästa fokusperiod går numera under namnet Beach for Life!

Det blir ett upplägg över 12 veckor. Inte fokusmånad(er) i bemärkelsen som ni är vana vid sedan tidigare, det fixar jag helt enkelt inte i 12 veckor i sträck. Det blir lite gott och blandat helt enkelt men jag ska få till en planering som jag sedan inte behöver ändra eller tänka till på under våren. Anledningen är att våren kommer vara rätt maxad. Under mars jobbar jag på sätt och vis dubbelt, är lite föräldraledig, skolar in Liten. I april blir det heltid, åka kollektivt, lämna och hämta två kids på förskolan och allt det där. Och ni vet hur det är när man börjar nytt jobb. Korvstoppning på hög nivå, mycket jobb, kräver mycket energi. Jag vill helt enkelt kunna tänka så lite som möjligt på träningsupplägg och annat – bara göra!

Det kommer separata inlägg för träningsupplägg, kost-tankar och mål. Och dessutom en utvärdering av den här första balansperioden efter mitt avslutade Post Baby Shape Up-år.

 

9 reaktioner på ”Hmm-hmm for Life!

  1. Beach for life låter perfekt! Själv ska jag fokusera på kosten!! Det började bra i morse i alla fall 😉
    Nu ska jag kasta mig i duschen, har morgontränat (tack Beata för att du lärde mig det!!) och sen ska barnen och jag åka tåg till Gävle – jag har sportlov i två dagar – tjoho 🙂
    Kram

  2. Glänser av all solkräm jag är insmord i kanske?! 🙂 Jag har struttat runt på beachen i alla år, ganska ogenerad oavsett storlek. Älskar att bada, älskar att vara i solen, älskar bryggor och klippor (framför sandstrand) så jag har inte gömt mig innan heller. Men i år vill jag ha en snygg och smickrande bikini!

  3. Beach for life, det gillade jag.
    Å jag håller med Maria om att du glänser nog redan nu med dina resultat ( lite kallt förvisso på stranden nu) Ska bli spännande att läsa din utvärdering och hur du tänker fram över.

  4. utan att ”avslöja” för mkt om olgas program vore det super om du ville berätta om hur du kom igång att träna- hur många pass i veckan, och vad du tränade, innan du började med denhär bloggen? kram från brysselkålet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.