Beatatjata is going places

Fokus och balans, balans och fokus. Det var ni med på va?! Alla mål och tankar hittills finns under taggen PLAN 2012.

Februari är balaaaaans.  So far so good. Resten av året då? Jag har lite olika planer, några lösa, några mer specificerade. Olika mål jag vill nå, utmaningsperioder jag funderar på.  Typ änna lite så här, dåra:

Bikini-fokus: Förra sommaren försökte jag köpa badkläder i juli. Det fanns givetvis knappt någonting för någon i min storlek att prova, särskilt inte när de förut så yppiga behagen kräver något mer stöd numera… Expediten sa att det är mars som gäller om man vill kunna välja och vraka bland årets nyheter så jag skissar på en bikiniutmaning i mars med bikini-inköp som final! Ett ytterligare, inofficiellt mål kan vara att bikinin ska sitta ännu  bättre fram i juli någon gång… (och på en något mindre vit lekamen)

BFL – Body for Life: Har lyssnat på en inspelning med Bill Phillips typ elva gånger hittills (alltid följeslagare i örat när jag lunchpromenerar på jobbet) och har beställt boken ”Body For Life”. Är lite sugen på att köra en 12-veckorsutmaning enligt hans upplägg någon gång framöver.

Semesterutmaning: precis som i december blir kosten lite annorlunda under sommaren så det kanske ska vara en träningsfreak-period? Träna massor, testa nya grejer (oundvikligt om man inte är hemma hela sommaren), nå nya träningsmål.

Armhävningar: I år SKA jag lära mig att göra riktiga armhävningar, på tå. Och inte bara en utan massor! Säkert minst…tio!

Vässa formen: Kanske satsa en fokusperiod på att mörda benen. Eller bygga axlar. Eller planka ihjäl mig.

Kostutmaningar: När jag når balansen jag eftersträvar kanske det blir läge för att gå vidare lite. Skära ner mer på sötningsmedel till exempel. Eller testa en massa nya recept. Eller jag vet inte.

 

Det finns säkert hundratals grejer jag skulle kunna fokusera på i perioder. Har du något roligt att föreslå?

 

6 reaktioner på ”Beatatjata is going places

 1. Haha, ja då är vi två som kan ”planka ihjäl” oss då 🙂

  Är helt med på en bikiniutmaning om du kör en sådan!

  Body For life, något jag måste kolla in!

 2. Hej vännen! Ser kanon ut! Var det inte Body For Life du fick? Transformation är andra boken, men jag kanske blandade ihop det. Jag tycker att BFL metoden är väldigt likt Olga, jag vet ju att hon kommer från det tänket eftersom hon dyrkar Bill. Vad tycker du är skillnaden? Jag har beställt bikini nu.. Massor med kramar!!!!

  • Jo, men det verkar vara någon förkortad variant? Eller? Det är ju inget konkret om kostupplägg eller träningsupplägg. ”Bara” själva tänket bakom och testimonials från olika människor som kört upplägget. Jag älskar att lyssna på det :-). Vet att det är Olgiskt men ville läsa boken ändå, gå direkt till källan liksom. Kul med bikini!! Jag är glad att jag inte ska köpa riktigt än… Skulle behöva en solresa först, denna grön-vita kropp är inte riktigt redo (och jag vill inte sola solarium). Jag smälter ihop med kaklet i simhallen idag 😉

 3. Jag hade massor av tankar så jag skrev dem hos mig. 🙂
  Ska kolla upp det där BFL som alla skriver om. Det är inte en macka va? Vad är de de heter… btl,blt,tbl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.