Post Baby Shape Up – året i (naken!)bilder

Jag är inte direkt känd för att ha vackra bilder men here it goes! Nu blir det halvnaket för hela slanten, har ridån en gång fallit är eventuell blygsel borta! Är det någon (ni som känner mig IRL eller främlingar) som undrar över det här med att fläka ut sig naken över hela halva internet så fråga i kommentarerna så delar jag med mig av mina tankar.

Tyvärr har jag inga bra bilder från första början, bara den lilla i jeans på grund av en datorkrasch (back up? Jaha, det låter ju käckt…). Bilderna från maj kanske ändå är en rättvis början, då hade jag gått ner gravidkilona och vägde som när jag blev gravid, 84 kg. Tydligen tog jag aldrig en bild bakifrån då så för att få någorlunda jämförelse tog jag en baksidebild från augusti. Det är lite hoppigt men det viktigaste är ändå att man ser skillnad från första bildserien till sista :-).

110110. 90,4 kg
Fram och från sidan 110501, ca 84 kg. Bakifrån 110805, cirka 80 kg.
Efter första fokusmånaden, 110909, 76,7 kg.
En månad sen, 120101, 75,2 kg.
120203 final! 70.8 kg.

Låt oss avsluta med lite spännigare bilder. På bilderna ovan har jag varit nog med att slappna av. Jag har tagit ett djupt andetag och låtit magen puta i avslappnat tillstånd. Dock bör nämnas att alla är tagna direkt på morgonen, på fastande mage (och spritt språngande barfota som min syster skulle säga). Nedan håller jag in och gör mitt bästa för att posa lik en fitnessmodell. Med rätt skrattretande resultat. Men det bjuder jag på!

120203 spännbilder

 

37 reaktioner på ”Post Baby Shape Up – året i (naken!)bilder

 1. Skitsnygga resutlat Beata. Du ska vara superstolt, du har på egen hand tappat så många kg och cm och så har du byggt massa fina muskler.

  Stort grattis till allt! Nu finns det inga hinder längre för att nå precis dit du vill.

  WOW!

 2. WOW vilka finalbilder, du är så bra!!!! Tack för att du delat med dig så frikostigt av allt. Nu ser vi framemot fortsättningen.
  Kram

 3. Grattis, Beata!!! Jag har följt din blogg sen 1 september då jag började PT online! Du har varit superinpirerande!
  Jag har gått ner 25 kg sen september och har nu 8 kg kvar till min målvikt på 69 kg. Speciellt nu då jag har mycket mindre att ta av och det går lite långsammare har jag blivit extra inspirerad av dig! Och dina planer om balans i träning, kost och liv nu då du nått ditt mål kommer jag att kopiera rakt av då jag nått mitt.

  Återigen, stort grattis och bra jobbat!

 4. Wow säger jag ‘bara’!! Stort grattis- vilket år du haft!! Jag är så glad för din skull! Det påminner väldigt mkt om min egna viktresa, jag började också på 85 och tog mig ett år att nå 68!! Stor kram på dig!!

 5. Hejaheja! Du är ju för skön, människa, bara att döpa dem till ”spännbilder” är ju helt underbart 🙂 Kolla in dina ben – förrut var de pinniga, men nu är de ju muskliga! Och ryggen – och och… hela du!

 6. I’m impressed!!!!!!! Vilken skillnad – du är jättefin! 20 kg på ett år… Grattis Grattis Grattis!
  Jag kommer att fortsätta läsa din blogg med spänning. Kanske kan jag ta åt mig ett tips eller tre… 😉
  Ha en jättebra helg! Kram

 7. Wow! Du är skitsnygg på spännbilderna!!! Och vilken skillnad det har blivit! Fast även om vikt och mått minskat, så är det som du säger, det mest imponerande är din inställning! Tänk när vi läste i somras, och du nästan egentligen helst av allt ville slippa undan träningen. Du gjorde det för att du var tvungen, men kunde inte riktigt hitta det där ”wowet”. Nu har du det! Du utforskar och springer på gym och gör alla möjliga konstiga övningar. DET om nåt, är värt ett rungande HURRA!!!!! 🙂 Nu ser vi med spänning framåt! Vart ska detta sluta måtro?!

 8. Wow! Du är så jävla grym tjejen!! Så himla imponerad jag är så det är inte sant! Bra jobbat!!!! Helt otroligt! Och dessutom har du ju ett fantastiskt liv framför dig med bra mat och motion! Ett helt nytt fint liv dessutom 🙂

 9. FINA BEATA!!! Vilken fantastisk resa du har gjort och vilka fina resultat du har fått.
  Du har bevisat att vägen måste inte alltid vara strikt och spikrak för att ändå leda åt rätt håll! Du är en sann inspirationskälla och vilken förebild!!!
  Stor kram och skön kb träning och shopping i helgen!

 10. Tjohooo!!! Grymt imponerad med tanke på att du MORGONTRÄNAT eller i min värld ”fortfarande-natt-tränat”!!! Huga! Det mesta på egen hand och du har bitit i. Å det som skänker en annan hopp är att du har haft dina dippar, du har haft hinder efter vägen, du har haft dina sug men du har inte gett upp och se vilka fina resultat det har gett!

  Jag hade möte i morse men rusade efter det till datorn för att se hur det gått för dig!!

  Det gör att jag, trots -34 grader (jag kör mycket med promenader), känner att jag kan få inspiration från dig och fortsätta med mina ”styrkepass” hemma i min fokusmånad februari. Vägde mig i morse…. -0,3. Hejja här går det undan, men jag ser ju nu att det är bara att bita i. TACK!!!!

  Å ha en trevlig helg!!!!

 11. Fantastiskt vilken skillnad, superfint jobbat, grattis! Och som sagt, du inspirerar oss andra otroligt mycket! 🙂 Trevlig helg!

 12. Wauuuuuuuuuuuu! Vilken framgång! Grattis. Keep up the good work. Du ger mänskligheten ett anikte och hopp för många föderskor och latmaskar att man kan lyckad, det behövs inte miljoner kronor eller en topptränare att klara de. Jag säger än en gång, keep up the good work!
  Johanna från finland

 13. Grattis till så fina resultat! Men du har jobbat hårt på det också. Verkligen jättekul att se såna framsteg där du sista tiden använt mycket av ”eget tänk” och fått det att funka.
  Börjar lite smått planera inför våren. En del beror naturligtvis på hur förlossningen går och hur bebisen sköter sig, men jag vill ändå ha en plan.
  Bra kämpat och heja på i fortsättningen!

 14. Boooooooom Baby!
  Det kallar jag Frekkin’ Fabulous 🙂

  Jag liksom de andra är smått tårögd här. På jobbet å allt. Du är verkligen jättefin i muskler!
  Vad gör det om man outar sig lite när man får visa hur otroligt stor skillnad 365 (okej 368) dagar kan göra.

  Jubel och klang för dig idag.

 15. Vilken resa du har haft under 2011!! Nästan 20 kg, det är verkligen superimponerande. Bra kämpat. 🙂 Är så himla glad för din skull. Kram

 16. Vilket jobb du gjort!! Vilka resultat! Säger bara WOW!!

  Grymma spännbilder! Så kul att följa dig här på bloggen och din resa.
  Njut nu av dina resultat!

  Kram

 17. Grattis! Vilka fina resultat! Vill även passa på att tacka för kålpudding receptet! Det gjorde succé här hemma hos både stora o små.:-) Kanske att jag vågar testa kikärtsreceptet oxå till helgen.:-) Nu lite träning o sen bara ha en riktigt lugn o skön fredag. Trevlig helg o igen grattis! Kram.

 18. wahou!!! super fint!
  jag tycker att sista spännbilden ska skrivas ut och ramas in, den bevisar hur bra du lyckades!

 19. Jag är mållös, jag har nog förbrukat alla wow-ord i tidigare inlägg till dig men summa summarum – jag är SUPERIMPONERAD! Vilken resa, vilken hjärnskalle du har! Jättecoolt att se före och efter bilder och vilken otrolig förvandling man kan göra om man vill och ger sig tusan på det. Grattis vackra starka fina Beata!!! Kram

 20. You go girl! Vilken skilland! Helt otroligt, eller kanske inte med tanke på hårt du har jobbat!

  Detta gjorde faktiskt min dag mycket bättre 🙂

 21. Grattis! Vilken resa! Det är så inspirerande och motiverande att läsa hur du kämpar och att få se dina fina resultat:-) Jag läser din blogg varje dag och det är så skönt när du skriver både om motgångar och framgångar. För det är ju så livet är och det är skönt när man själv kan känna igen sig i det du skriver. Ha en bra dag och njut av dina framgångar!

  • Fantastiskt bra jobbat! Och fantastiskt resultat!!! Hårt arbete lönar sig verkligen. Att jobba så målinriktat så länge ar imponerande. Du är grym!

   Att slitet blivit nöje och livsstil är det mest fantastiska och är det jag själv längtar mest efter. Följer din fortsatta framfart med spänning. 🙂

 22. Vilket år! Vilka bilder! Vilka resultat. Du har jobbat så otroligt bra.

  Det skulle vara jättekul att läsa en reflektion. Jag har ju följt dig länge nu så jag vet ju hur du har kämpat men lite sammanfattande – vad har varit värst, vad har varit lättast, hur har du hållt igång motivationen, hur mycket har du gjort avsteg från planen. Ja du förstår.

  Ha en härlig dag. Och helg!
  //Sjuklingen

 23. Sitter här och blir tårögd…så fina bilder!
  Vilka resultat du jobbat fram. Jag känner ren lycka genom kroppen när jag ser/läser, så inspirerande, du ÄGER!
  Helt fantastiskt att man kan känna så här för någon man bara ”känner” genom din blogg, förmodar att det är för att du är så öppen!
  Ha en underbar dag, det är du värd!

 24. Säger bara shit vilken skillnad. Du har verkligen fått bra resultat åh vad jag blir sur på mig själv att jag inte tagit tag i min träning tidigare. Men nu är jag på gång , men jag har lite mer kg än du hade men om ett år hoppas jag vara där du är idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.