Hemma-onsdag

Hemmadag idag, Stor är lämnad på dagis, jag har varit förbi Apoteket (eller the drugstore formerly known as Apoteket) och affären för inhandling av middagsingredienser. Middagen är nu halvvägs förberedd och blir det lika gott som jag tror så kommer recept senare!

Nu blir det bakning för hela slanten! Igår gojsade jag ihop godsaker, nu blir det lite mer mellis-liknande. Tror jag. Återkommer!

(Självklart andras recept. Jag har inte gått all Rachel Ray on you asses!)

Jag ska baka. Liten leker med plastpåsar och medicinförpackningar. Kanske ska ta fram lite maskindiskmedel och klorin också, när vi ändå håller på.

 

Förresten längtar jag ihjäl mig till Liten somnar och jag får dricka proteinlatte i lugn och ro. Då kommer en how-to för de som efterfrågat! (Självklart också härmat från andra. Jag har inte gått all barista on your asses. Heller.)

En reaktion på ”Hemma-onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.