Dagens pyttelilla träning – dag 32 av 33

Jag är fortfarande inte helt hundra i hals och nos men jag längtar så efter lite svett… Så jag har tränat yttepyttelite, verkligen försiktigt, lovar!

Värmde upp 10 min lugnt på crossen. sedan gjorde jag 1×8 av ett gäng olika överkroppsövningar. Med ganska lätta hantlar. Axelpress, axellyft åt sidan, flyes, hantelpress på boll, omvända flyes på boll, pullover på boll. Ett par små ynkliga armhävningar, på knä. Bara ett set av varje och enbart för att provocera axeln lite varsamt, för att se vad jag klarar av. Nu känns den lite belastat men det gör inte ont. Får se under dagen och imorgon ifall det är ok, i så fall vet jag att jag vågar öka lite försiktigt framöver.

ROLIGT att försöka testa planka framför datorn à la Bodycomf. Det gick sådär. Hon kan i och för sig stå i planka i typ femtielva minuter, det kan inte jag. Jag ska i alla fall inte försöka skriva samtidigt som jag plankar, bättre att kolla in något roligt på youtube i så fall!

TRÅKIGT att inse att jag är svag som en bebis i överkroppen efter den här ofrivilliga vilo-perioden. Klarade med nöd och näppe två halvdjupa armhävningar, på knä. Inte för att jag var någon armhävningsförebild innan men jag kunde i alla fall göra fler. De relativt lätta vikterna kändes jättetunga.

SILVER LINING: när jag väl börjar träna överkroppen ordentligt igen kommer jag märka stora framsteg snabbt!

Kanske kan bli liiite roligare att planka framöver...

4 reaktioner på ”Dagens pyttelilla träning – dag 32 av 33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.