Tisdagsskrapig hals

Nope, ingen träning. Lite MER ont i halsen idag. Jag skulle kunna bli grinig och irriterad men det blir jag inte, det är bara att gilla läget. Jag är på för bra humör för att bli grinig! Kanske är jag lite extra försiktig just nu eftersom en av mina storasystrar just tillbringat några dygn på hjärtakuten med något som visade sig vara hjärtmuskelinflammation. Visserligen inte på grund av träning under sjukdom men nu får hon inte ägna sig åt fysisk aktivitet på 4-6 månader. Kan ni fatta! Vilken mardröm! Det tycker nog inte hon, eftersom hon inte tränar (än!), men för mig vore det sannerligen katastrof… Så en eller ett par vilodagar till är ingen fara i det stora hela. Jag försöker vara smart…

Däremot är det kanske inte särskilt kul att läsa en blogg om att komma i form när föremålet i fråga inte tränar men om ni härdar ut så är jag snart igång! Dessutom kommer det snart inlägg om hur jag tänker mig framtiden, ni borde knappt kunna sitta still så spännande är det!! 😉

What´s up today?

The hals. Och Liten, tydligen.

13 reaktioner på ”Tisdagsskrapig hals

 1. Klart du ska hoppa över träningen, bra val där!
  Och jag tänker visst fortsätta läsa fast du inte tränar, och självklart sitter jag och hoppar och undrar om ditt upplägg för framtiden 😉
  (söt Liten tjej!)

 2. Ja, som vi har väntat på upplägget!!! Min hals är också lite skrapig, men jag tror mest det beror på att jag inte är van att prata så mycket som jag gör nu när jag jobbar. Med två kids hemma är det mest de som ”pratar” och hmmmar till svar 😉

 3. Smart med vilodag även om det måste vara sjukt frustrerande och ajg kan tänka mig att din deadline pockar på uppnmärksamhet också. Fokusera på det du KAN göra och gör det bra. Maten, vilan, kärleken.

  Här blir det ett benpass ikväll. Hade egentligen planerat ett teknikpass på längskidorna med bästa grannen men hon har fått förhinder. Kram!

 4. jag hoppas att din syster ska må bra nu. det är så läskigt med sånt!
  jag vill också säga att jag bara bli glad att läsa dina inlägg oavsett att det gäller träning eller inte,
  det spelar ingen roll, det är alltid trevligt!
  jag är fortfarande sjukskriven och det börjar bli lite långtråkigt när barnen är i skola/dagis. därför är det uppskattat att få lite läsning från dig!

  krya på din hals!

 5. Äsch, vi vill läsa även om du inte tränar hela tiden. Det är ju så livet ser ut.

  Tråkigt med din syster.

  Här är en till med halsont. Bläh! Så ingen träning idag heller och troligtvis inte imorgon heller.

 6. Det är så irriterande med halsont som inte vill ge med sig! I höstas hade jag en period då jag ofta kände av halsen. Jag måste erkänna att jag tränade till slut i alla fall mot bättre vetande… Krya på dig!

 7. Smart val. Träna när inte kroppen är ok är liksom ingen idé, ger bara negativa effekter.
  Försöker själv köra på det spåret och tar bort träning ur planeringen helt den här veckan. Tänkte klara att plocka ur diskmaskinen utan att börja gråta som steg ett 😉
  En syssla per dag, inte fem och kanske ett yogapass när jag har orken.
  Idag ska jag på massage iaf, får se om jag orkar vända på mig efter halva tiden 🙂
  Ha en fin dag och ta hand om dig!

 8. Godmorgon smarta härliga kompis! Blir så glad att är i ”gilla läget!-mode (engelskt mode och inte fashion) Du går från klarhet till klarhet:-) Vila, gurgla, drick honungsvatten och var kärleksfull mot dig själv:-) Himlans vad söt liten är!! Gull-plutt-unge 🙂 kram!!!!!!!!

 9. Usch vad trist med halsont! Det var INTE bra! Men ta det lugnt som sagt. Har hört om folk som fått det din syster har på grund av träning med halsont. Ingen idé att riskera…hoppas det går bra för din syster nu!!

 10. Krya på dig! Är i samma sists, förkyld och lite ont i halsen. Alltid trist att inte kunna träna, men vi får se det som tid till vila och återhämtning. Förr i tiden kunde jag bli riktigt frustrerad då jag blev sjuk och inte kunde träna ordentligt, men nu tar jag det lite som det kommer istället. Det är inte hela världen.

 11. Klokt att låta bli träningen, man får sig en funderare när något sådant händer, som med din syster.
  Jag hade grymt ont i hälen, som de trodde var hälsporre, och då fick jag mig en riktig funderare, antagligen var det aldrig hälsporre eftersom det gav med sig efter ca 1 vecka, men fått mig att tänka till, att jag kanske inte ska köra på så hårt med just cardion. Så det jobbas med nu!
  Läser gärna din blogg vare sig det är med eller utan träning:-)
  Ha en bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.