Måndagsglad – dag 30 av 33 (!)

Efter lunchpromenaden kände jag mig lite raspigare i halsen igen och även om det är i det där frustrerande gränslandet när det är svårt att avgöra vad som är bäst så bestämde jag mig för att inte chansa och hoppade således över styrkan idag också. Jag flyttar hela veckans schema framåt en dag, helt enkelt, och kör överkropp imorgon om inget förändras radikalt. Eventuellt kör jag igenom övningarna med mer vila istället för i cirkelform för att undvika för hög puls, det får morgonens statuscheck avgöra.

Idag blev det istället aktiv vila med en hel timmes skön-jobbig stretch. P90x-stretchen, som vanligt, och nu är hela kroppen tänjd och töjd och alla håll och kanter. Skönt obehag är det bästa sättet att beskriva det på! Jag skulle förmodligen kunna uppträda som någon slags stum stand up comedy med min kropp i dessa stretchpositioner, det är sannerligen inte vackert!

Dagens kost: Bra, god, lagom.

Frukost: Keso, müsli, te
Mellanmål: Kvarg, valnötter, grönt te. Sen kaffe!
Lunch: Kycklingsallad med Ceasar-dressing och lite riven parmesanost
Mellanmål: Proteinlatte
Middag: Stekt spätta, 1 potatis, spenat, broccoli
Kvällsmat: Kokt ägg, lite lättmajo

Alla små burkar är förberedda, träningskläderna ligger framme. Hinner med en stund i soffan med Barnafadern om jag skyndar mig… Go´kväll!

4 reaktioner på ”Måndagsglad – dag 30 av 33 (!)

  1. Hej Härliga! Vilken skön dag med promis och stretch 🙂 Godisarna du smakade på under BL var dessa: http://wp.me/p1NjR7-i , alltså proteinbollar, som är nyttigare men inte hälften så goda som smaskbollarna (som är mindre proteinrika), nästa vecka ska jag nog göra en mellanvariant på dessa 🙂 Jag har GALET mycket träningsvärk ÖVERALLT. Förstår inte hur jag ska kunna träna imorgon.. skratt.Kram!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.