Veckans planering v. 5

Jag planerar som om jag är frisk och kry men lägger in ett lågintensivt pass imorgon bitti eftersom jag inte har tid att vakna till och känna efter ordentligt så tidigt på morgonen! Är kroppen inte med på banan blir det helt enkelt vila.

Onsdag är ju finaldag som ni vet men för min del är det fokus fram till lördag då kettlebell-kurs och jeansprovning står på schemat (och bio och världens största popcorn)! För er skull blir det vägning och mätning på onsdag men den 1 februari-inducerade ”våga vinna”-deppen från förra veckan känns långt bort. Jag strävar på, jag planerar för kommande perioder och nya mål – oavsett hur det går på onsdag! Eller ska vi vänta till fredag med vägning och mätning kanske? Liksom in your face, 1 februari… Ni får bestämma!

Träning var det ju. Jag ändrar inte i upplägget än, däremot lägger jag till lite övningar för axlarna för att se hur det går. Eldprovet blir på kb-kursen på lördag. Beroende på hur det går då får jag se hur kommande upplägg blir!

Måndag: Morgon – steady state på crossen + plankor. Eftermiddag – överkropp och intervaller
Tisdag morgon: Ben + mage
Onsdag: Vila
Torsdag morgon: Ben + plankor
Fredag: Överkropp + mage
Lördag: KB-kurs
Söndag: Vila

 

7 reaktioner på ”Veckans planering v. 5

  1. jag hade nog med tagit fredag, men jag hade även vägt mig på onsdagen och så hade jag på fredagen kanske valt att skriva upp de bästa resultatet. Fusk tycker somliga, men du är ju som lotta skiver så har du redan lyckats. Den här proteinlatten du dricker gör du smaljeansens variant med snabbkaffe, eller har du provat att lösa upp proteinpulvret i lättmjölk och hälla den på riktigt kaffe. Måste ju oxå bli bra.
    Pirelli har ju även ett proteinpulver med lattesmak, men den är det nog inget koffein i, det är ju det varma kaffet man vill åt, speciellt så här års.

    • Jag gör smaljeansens variant med snabbkaffe men hört andra som häller vanligt kaffe i mjölken och det blir lika gott. Jag har perellis caffe latte-pulver och det blir grymt gott (tycker jag, väldigt sött!). Det är inte koffein i men smaken blir jättebra. Tar 1 dl mjölk, vispar i en skopa (0,5 dl) pulver och häller sedan på hett vatten (en dryg dl) och två teskedar snabbkaffe. Ska försöka fixa till en här på jobbet sen, om jag kan lösa det utan mina vanliga ”verktyg” 🙂

  2. Hej Vännen! Jag hade nog vägt mig på fredagen beroende på hur mycket syndat det var i helgen, men ärligt talat så har du redan lyckats i mina ögon… Smart att köra lugnt imorgon, är yrslet borta? Jag kör stretch 45 minuter imorgon bitti. Min kropp läääängtar efter det 🙂 Massor med kramar! Hörs imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.