Nya byxor

Ni ville se nya byxorna, ni får se nya byxorna. Det är svarta stretchbyxor, inte jeans – den prövningen sparar jag till lördag!

Jag är jätteglad att jag kommer i mindre storlekar och det är svårt att vänja sig. Började prova storlek 32, bad sedan om 31 men expediten kom tillbaka med 30 och 29 och jag ville nästan inte prova… Alla ni som går ner i vikt nu och behöver förnya garderoben – be om hjälp och se till att inte köpa för stort. Särskilt inte stretchbyxor som ger med sig en hel del vid användning. Hade jag gått därifrån med storlek 31 hade jag varit mycket missnöjd efter bara en användning.

With that being said. Jag är jättenöjd med mina framsteg hittills men bär fortfarande runt på en del fluff och det märks såklart! Det går att klä bort och lura ögat men jag vill också visa hur den nakna sanningen ser ut. Verkligheten. Som det är för rätt många av oss, gissar jag. Det går att göra mycket med rätt kläder, färger och vinklar.

Som här. Ser rätt skinny ut va?!

Men som sagt, jag vill visa allt (och ni är ju vana vid betydligt mer nakenhet än så här!). Här är jag rätt uppsträckt, ni vet vad som händer när man sätter sig ner :-).

Missta inte detta för missnöje! Jag är jättenöjd hittills och det är märkligt och roligt att prova kläder nu. Här ska shoppas… Och fortsätta tränas! Snart behövs inte vinklar och färgknep för att pull off mer åtsittande överdelar!

14 reaktioner på ”Nya byxor

 1. Du är jättefin! Byxorna sitter så bra. Själv har jag oxå lite över på sidorna… Kram och hoppas du känner dig piggare imorgon.

 2. Fina fina du! Så himla fin kofta förresten! Och fina byxor såklart!

  Visst är det konstigt att köpa kläder i mindre storlek än man är van? Det känns lite som maskerad i början men sen vänjer man sig:)

 3. Precis så där ser det ut på mig också! Och som du säger, det går ju att klä bort om man gör det på rätt sätt, men vissa kläder är fortfarande omöjliga att ha med den lilla ofrivilla volangen hängandes ut :-S

  Jättesnygg blev du förresten i nya kläderna!

 4. Snyggt! Och som du säger, det mesta går att fixa till med ljus och rätt kläder. Kolla mina magbilder idag t ex… Det gäller att spänna i rätt läge 😉

  Mår du bättre? Hur känns det nu, bara två dagar kvar ju!!! Det är nästan som när man läser en spännande bok och väntar på upplösningen. Det bästa nu är ju att det liksom inte tar slut, det är bara slutet på början eller hur det nu var du sa?! 🙂

 5. Jättesnygg är du!! Verkligen!!!! Om jag inte sagt det innan så säger jag det nu, dina ben är grymt snygga. Har sett det innan och såg även det i onsdags. Skillnad mot mina tjocka hemska ben. 😦 De lär jag väl aldrig få fason på tyvärr. För mycket utförsåkning och rodd.

 6. byxorna sitter jättebra, det är inte alls mycket fluff , du är/ har varit så duktig. Sitter här bredvid lilleman när han ska sova och hade innan jag kollade in här precis bestämt att hoppa träning idag, men nejminsann så ska jag träna så fort han somnat så får mannen matta de stora. Tack för inspiration

 7. Wow! Du ÄR Så fin och så duktig och jag är SÅ mallig över dig. Vet hur känslan är när man helt plötsligt får köpa en eller två storlekar mindre. Du har verkligen verkligen förtjänat den känslan. Kopplade om till timeline på FB nu och såg att du och jag, för 3 år sedan skrivit till varandra och JAG försökte tydligen få med DIG att träna, men DU stretade emot. Vad hände? (Med mig…?)

 8. Från en flufftjej till en annan – du ser superfin ut på bilderna! Och du ÄR superfin! Har ju sett dig in real life. Men eftersom jag själv känner igen mig i det du skriver så säger jag bara – nu kör vi vidare! Mindre fluff åt folket!

  Och till sist – du är SÅ BRA som inte förskönar något. Hjälper nog många därute. Kram

 9. Du ser ju helt fantastiskt ut! 🙂 Toppenbra! Jag gillar att du visar den ”nakna” sanningen ocksÃ¥! För attde allra flesta har lite fluff minsann 🙂 Härligt pepp tycker jag! och tag för att du vÃ¥gar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.