Lördagsfläng

Jodå, jag lever men vissa dagar, ni vet. Barnafadern har jobbat extra idag och jag har dragit runt på simskola, skridskoinköp och cafélunch. Nu landar vi hemma för lite piff innan vi ska till vänner på middag.

Jag mår bättre men inte helt hundra. Simmade i typ 35 minuter medan Stor var i sin simskolegrupp, sedan härjade vi runt ett bra tag till tillsammans. Rackarns vad mör man blir efter badlek! Det blev också en skön stund i bastun. Glädjen över att jag fick med mig Stor dit in och att hon satt still med mig på översta bänken förbyttes snabbt till harm när jag insåg att hon oberört satt kvar när jag pustande och yrande letade mig ut i det svalkande duschrummet. Jag har närt en finne vid min barm!

Mer träning än så blir det inte idag. Ens om jag varit helt frisk vet jag inte riktigt hur jag skulle fått till det men jag är glad för mitt meditativa simpass. Jag har hunnit planera i princip hela 2012!

Förhoppningsvis kan jag köra igång imorgon och då ska jag klämma in två benpass, ett överkroppspass och två intervallpass på en dag för att klara veckans kvot. Näää, så klart jag inte ska. Men kanske ett kombo-pass med ben och överkropp? Jag ska i alla fall börja experimentera med lite axelövningar då de verkar hantera en lite ökad belastning. Slow and steady.

Har ni tränat idag? Jag börjar fnula på kommande träningsupplägg så skriv gärna om era tankar kring detta och kommande period!

En dag utan proteinlatte är inte en bra dag.

4 reaktioner på ”Lördagsfläng

  1. Jag skulle ju vara mycket nöjd med 35 minuters simning jag. Det är nog så att jag har urdålig teknik när det gäller simning för det där med myssimning förstår jag inte riktigt…

  2. Jag har tränat, dock inte det efterlängtade crossfitpasset. Grrrr..! Men körde bröst och triceps och det känns skönt i musklerna nu. Sitter framför gladiatorerna och ska surfa in på Marias sida o kolla fler övningar ni gjorde, och självklart sno lite 🙂 trevlig kväll!

  3. Har varit och skrinnat idag med barnen. Mest fick jag plocka upp småtöserna, de är inte så stadiga på skridskor än. Storebror är redan duktig. Sen blev det ett bodyrockpass, med mycket utfall och knäböj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.