Träning med Maria del 2 – rygg och biceps

Många av er har säkert redan kollat in passet i Marias blogg. Ni som inte gjort det får klicka er dit nu! För ska jag försöka beskriva övningarna så blir det vare sig särskilt pedagogiskt eller kortfattat, you know me… Dock bjuder jag er på en annan sida av träningen. Inte fullt lika muskulös som Maria (men nästan, eller hur?!) men desto fler grimaser.

Jag har fortfarande träningsvärk by the way. Vi tränades i tisdags. Jag är en sån mes! Men en COOL mes 🙂

 

7 reaktioner på ”Träning med Maria del 2 – rygg och biceps

  1. Tack snälla för varningen om plankan, pratade med Olga och det är tydligen ett Big No no efter vecka 16! Phu! Du hur får du bilderna att ligga så fint som på det här inlägget?

    • Bra att du kollade med Olga! Ang bilderna i min blogg testade jag den dagen http://www.photocollage.net. Innan har jag använt picnik.com men den sajten stänger snart ner. Finns miljoner och jag har inte hittat någon ny favorit än, har inte så bra koll på sånt här! Googla på photo collage så hittar du massa alternativ!

  2. Halloj min HJÄLTE-MES!! Vad cool du är! Jag vill lära mig allt du lär dig 🙂 Vill också ha svällande muskler som Maria:-) och du!:-) Hoppas att din dag blir underbart härlig som du förtjänar! Massor med kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.