Räkmys

Tur att det inte står ett K först i rubriken…

Tacosallad åt vi igår, idag blir det räkor! Baguette till Barnafadern, low carb-bröd till mig. Inga fria måltider för mig den här helgen, remember? En bytta kräft- och vitlöksröra fick jag dock med från fiskvagnen, den får pimpa och lyxa till mina mackor lite…

Film blir det också. ”Cowboys vs Aliens”. Jag kommer älska den. Den saknar bara en sak. Zombies. ”Cowboys vs Aliens vs Zombies” vore den ultimata Beatatjata-filmen! Jag håller tummarna för en uppföljare!

(och när vi ändå håller på: frukost var gröt och ägg, mellanmål på proteinlatte och jordnötssmör, lunch kycklingsallad. Sen dröjde det alldeles för länge innan jag petade i mig lite överblivna kycklingbitar som mellanmål och nu alltså räkor. Med low carb-bröd. Och lite kräftröra. Fattas som sagt bara zombies. Mmm!)

 

 

2 reaktioner på ”Räkmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.