Äventyrsonsdag

Godmorgon, pigga och glada?! Idag bär det av mot Stockholm och jag ser fram emot flera timmar på tåg (läsa i lugn och ro!!), att träffa underbara människor, att få se Olga och Biggest Loser-gänget, att hänga lite med min bror och svägerska. Ackompanjerad av göttig träningsvärk i rygg och armar! En helt vanlig onsdag ;-).

Jag har liiiite ont i halsen. Inget farligt men jag chansar inte med halsont. Därför ändrade jag i schemat och tar vilodag idag och så är jag förhoppningsvis kry nog för att köra ben imorgon eftermiddag när jag kommer hem. Det blev 40 minuter (ett BL-avsnitt!) lågintensivt på crossen för att kicka igång dagen. Och förbränningen. Jag siktade på att hålla mig under 140 i puls och det var förvånansvärt svårt.

Nu ska jag in i duschen, fixa gröt och ägg och packa ner det sista i väskan – alla mellanmål! Jag vågar inte chansa på att det finns mat i Stockholm 😉

I mitt huvud känns det som att jag har stora svällande biceps efter gårdagens träning men det krävs nog några fler omgångar för det...

9 reaktioner på ”Äventyrsonsdag

  1. Åh, ni kommer säkert få superkul! Jag har ett önskemål när du kommer hem: kan du göra en länklista med de som var där? Jag förstår att det är självklart för er vilka bloggar som är ”Bettys” och ”Lottas” :), men för oss som inte är en del av bloggänget vore det kul att lätt kunna hitta till alla inlägg så att man kan läsa allt om er dag!

  2. Hej hej, njut av resan! Jag har packat ner senaste Fitness Magazine för att läsa på planet, tänkte även se om jag kunde få köpt senaste Iform. Ses sen! Kram

  3. Hej Vännen! Vilka fina muskler du har!!! Jag längtar att få ge överkroppen en RIKTIG omgång om några månader:-) Tills dess så får jag nöja mig med mesig rehab träning:-) Njut av din resa! Massor med kramar!!!

  4. Jag är nästan lika exalterad som du, fast jag ska spendera dagen på jobbet och fyra timmar ikväll på Skatteverket… Men jag ska visualisera att jag är med er och hejar på Olga! 😉 Ha det så himla kul och njut bort halsontet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.