Dagens troll, träning och mat – dag 24 av 31. Eller 32. Eller 1511.

TACK för alla fina kommentarer till nedanstående inlägg! Ni skriver så kloka och tänkvärda saker och för varje rad jag läser rinner frustrationen och rädslan av mig. Det är så här jag funkar, det vet ni som har följt mig ett tag. Jag grubblar, grubblar och grubblar och sen verbaliserar jag mina tankar och då, när trollen kommer ut i ljuset, så spricker de. Jag känner mig lättare än jag gjort på många dagar. Självklart fortsätter jag efter den 1 februari! Givetvis har jag många fler mål att ta itu med, de tar egentligen aldrig slut! Absolut mer bloggande, jag har inga planer på att sluta. Det ÄR resan som är målet, att varje dag försöka vara den bästa möjliga versionen av sig själv. Att ge löften till sig själv, och hålla dem. Att öva på det som man är dålig på och förfina det man är bra på. Att utvecklas, lära sig, nå nya höjder. Varje dag. På alla områden i sitt liv.

Jag är trött efter en lång dag och ska inte bli långrandig! Har tränat med Maria på eftermiddagen och nu får jag mjölksyra i armarna bara av att skriva. Det var rygg och biceps på schemat och jag har tagit massor av bilder, men hinner inte lägga upp dem förrän senare i veckan (Maria kanske hinner före, kika in i hennes blogg!). Måste ju förbereda morgondagen då jag drar till Stockholm! Datorn får inte följa med, jag mobilbloggar och så får ni fullständig rapport senare. Och av ett gäng andra bloggare! Förutom styrkan körde jag 40 minuter i lugnt tempo på crossen förut, gjorde lite rehabövningar för axeln och magövningar.

Maten då? Bra, på banan, fast beslutet att hålla löftet till mig själv, fullfölja.

Frukost: Gröt, ägg, äggvita, te, vitamin, omega 3
Mellanmål: Proteinlatte, jordnötssmör
Lunch: Liten portion fisk, 1/2 potatis, blomkål och broccoli. Efterrätt med kanelstekta äpplen och kesella.
Efter träning: proteinshake
Middag: Tortillapizza (fullkornstortilla, salsa, purjolök, skinka, ost)

Godnatt alla fina. Jag uppskattar er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.