7 reaktioner på ”Post-dagislämnings-promenaden

  1. Härligt att träningsvärken blivit överkomlig från som jag förstår det överj*vlig!
    Saknar de där promenaderna. Får en i helgen 🙂

  2. Just det ja, nu blev jag påmind om min ”dagsljusdosregel”… Dock har jag galet mycket att göra idag på jobbet, men vad gör jag först och främst?! Bloggar!!! Ibland är man bra störd… Dags att arbeta lite nu, på riktigt 🙂 Ha en bra dag!

  3. Härlig morgon!
    Här är det regn och glashalt:( Hade i och för sig också en mysig morgon med barnen och kom iväg tidigt till jobbet. Ikväll blir det ben- och magcirkel. Kram!

  4. Här fortsätter dagisinskolning…Har placerat mig på ett fik med en kaffe för att sedan ta en pw, det var inte igår. Vilar från styrka idag. Träningsvärk…rätt härlig känsla ändå 🙂 Hoppas du får en fin dag! Kram

  5. Vad härligt det ser ut med snö, saknar vintern då jag är från dalarna men bor i skåne. Här är det som en enda lång höst. Ikväll blir det styrka på gymet, ska klocka tiden för att se om jag kan hinna med ett gympass någon morgon innan jag ska åka till jobbet. Men det lutar mer till morgonträning hemma istället. Ha en bra dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.