God morgon värld!

God morgon Gävle, Växjö och Göteborg! God morgon Mullsjö och Stockholm! God morgon Finland och Ohio! God morgon hela vida världen!!

Vad roligt att höra ifrån er som sällan kommenterar! Jag är fascinerad över att det sitter grymma brudar (och någon kille kanske? Ingen som gett sig tillkänna än så speak up om du vill bli number one!) runt om i världen och läser. Läser det jag skriver. Jag kan skriva vad som helst och ni läser det. Bajs.

Idag blir det vilodag istället för imorgon. Imorgon blir det träning istället för idag. Ni fattar. Mina ben alltså. De vill säga upp bekantskapen och emigrera till USA (men inte åka på skidsemester i Colorado, Malin L, det orkar de inte!). Jag måste ha gjort sönder varenda muskelfiber så det var no way på ben-träning idag. Kanske inte ens imorgon, då får det bli överkropp och intervaller istället. Veckan går ihop sig ändå!

Nu ska jag stappla mig runt på jobbet idag och se till att ta en promenad på lunchen så att jag mjukas upp lite.

Bra dag idag eller?!

25 reaktioner på ”God morgon värld!

 1. Hej! Om några timmar är jag tillbaka i Luxemburg där jag bör. Kommer att följa dig även därifrån! Då ska jag träna. Ha en bra dag!

 2. Gokväll Bryssel, Dalarna, Vermont, Norrköping och HÄllingsjö! Vilket gäng vi är va!

 3. Hej hej från Hällingsjö! Passerade du oss på motorvägen i söndags för visst åker du 40:an mellan Gbg och Mullsjö? Här har varit vila idag, men stod bullbak på schemat! 93 bullar är stoppade i frysen och inte EN enda i min mun, inte heller någon bulldeg som jag annars tycker är ofantligt gott…. Såg att Maria börjat blogga. Hon som vi anlitade i höstas för instruktion i KB är visst Marias coach nuförtiden. Häftigt!! 😀 Ha en fin kväll.

  • Japp, 40:an it is! Har inte tänkt på Hällingsjö dock, får spana nästa gång (på lördag :-)). Kul att det är samma tjej, har kollat in hennes blogg för eventuell kb-kurs någon gång, måste fråga Maria om henne också!

 4. Beatatjata! Jeg rakk ikke å kommentere på innlegget ditt i går, så derfor gir jeg lyd fra meg i dag i stedet. Jeg er enormt dårlig på å kommentere, men du skal vite at du fortsatt er min inspirasjonsblogg numero uno! Elsker bloggen din! Og ting går riktig vei her også – kanskje på grunn av deg?! 🙂 Ha en fin dag!

  • Förlåt Silje, jag har glömt att svara på ditt mail insåg jag nu!! Ska göra det imorgon, påminn mig igen annars… Härligt att det går bra!

 5. Hej från Norrköping! Bra dag än så länge. En jobbdag o sen står det intervaller på schemat o ordentlig stretch efter det. Ha en fortsatt bra dag! Kram

 6. GodMiddag härifrån ♥.
  En bra dag idag, korvgrillningen på dagis ikväll blev inställd. Tråkigt på ett sätt men bra för mig, risken är stor att jag tryckt i mig fyra grillade med bröd klockan 5 efter jobbet.
  Istället öppnar ju detta upp sig för – aha – träning. Återstår att se om det blir mer än i tankarna.
  Kram fina du!!

 7. God dag från Dalarna!
  Mår lite bättre idag, kom tidigt till jobbet = gå hem tidigare = träna direkt vid hemkomst! Annars blir det inte av. Får be snällt så sambon lagar middagen 🙂

  Ha en bra dag, vila benen så de inte emigrerar… 😉
  Kram

 8. Hade nästan på känn att dina ben skulle protestera 😉 jag har kört rygg idag och ska leda afro för kollegerna sen. Kul! Jag upplever också att jag har det bästa från två världar just nu, jobba lite, vara ledig lite. Underbart!

 9. jag är helt orkeslös i benen i dag efter 5 km promenad (nästan PW) med väninna igår och direkt därefter 3 km med PW varvat med jogging. Hade tänkt PW idag med lillen när de två stora är på skola/dagis. Men det blir nog ett styrkepass i gymet i kväll i stället.

 10. Skönt att höra att man inte är ensam om extrem tränignsvärk! den där NTC appen håller på att ta död på mig… Men nu har jag ju en fin ursäkt till att bara stappla fram idag, ta det lite lugnt och bara göra sånt som är skönt för kroppen 😉

  Glömde skriva igår att jag bor i Dalarna som oftast, eller i Vermont (ca 5mån om året), så nu fick du in ett till landskap OCH en till delstat i USA. Inte så illa va?? 🙂

 11. ha det gött på vilodagen i Mullsjö.
  I växjö om man har tur och passerar ett tämligen nybyggt område (du vet ett sånt med fönster från golv till tak) så kan det idag bjudas på Wii Zumba.
  Eller om man är rädd om synen så åker man inte förbi där
  ha en bra dag!!

 12. Godmorgon Mullsjö!!! 🙂 Jag får också stuva om min träning, kanske kör överkropp imorgon eller stretch eller något annat som inte gör att jag får träningsförbud. Anden i klockan är en benhård och dryg 🙂 Hoppas att du och dina ben får en underbar dag!!! Kram!

 13. God morgon, är grymt nöjd med morgonen, kom äntligen upp och körde 2 varv på min bencirkel 🙂 Tog inte 3 varv för innan lunch börjar min och mina kollegors träning inför Göteborgsvarvet, 5 km på schemat idag!
  Ska bli sååå skönt att slappa i soffan hela kvällen 🙂

  Ha en skön dag, hoppas benen blir lite lättare under dagen, klokt att byta dagar!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.