Gott slut!

Årets sista dag. Jag är mer intresserad av att det är dagen före fokusmånadstart! Snart kommer inlägg om träningen under januari.

Skön träningsvärk från igår. Bland annat i axlarna?! Så är det för en amatör som tränar ben, det aktiverar muskler lite här och var… Gött, i alla fall! Planen för helgen är cardio idag med lite test av axeln, yoga imorgon för stretchens skull samt ytterligare test av axeln. Jag vaknade dock lite skrovlig i halsen. Det är i gränslandet ni vet, när det skulle kunna bero på att man sjungit högt eller pratat för mycket. Jag har dock inte gjort någotdera. Får känna efter sen. Jag vet att man ska vila vid halsont men jag får samtidigt känningar i halsen så himla lätt, är inte säker på att det alltid är sjukdomsrelaterat. Oh well, jag är försiktig!

Nu ska jag experimentera lite med amerikanska pannkakor, kanske kommer recept vad det lider. Ikväll firar vi med 9 andra familjer i en lånad lokal med caterad mat och innan dess vill jag träna, slappa och förbereda (vi ska handla lite grejer till kalasandet). Nyårsblåsa? Tror knappast att min garderob gömmer någon sådan…

Vad gör ni idag?

2 reaktioner på ”Gott slut!

  1. Har tillsammans med treåringen rört ihop en frozen cheescake till ikväll och nu är det dags för kb-cirkel + plankor. Härlig laddning inför kvällen och fria måltider. Gott nytt år!

  2. Låter som plan det där! Jag ska också träna, Bodyrock tror jag. Fokus ben 🙂 Jag ser så fram emot att få läsa om din sista fokusmånad på första träningsåret, för det lär komma många många fler! 🙂 Kör hårt! jag hoppas du får en fin dag och kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.