51 days of christmas – slutrapport

Det blev ingen träning idag. Jag la mig en stund och vaknade frusen, hängig och med mer ont i halsen. Vill INTE starta fokusmånaden förkyld! Varmt bad, lite piff och snart ska vi släpa oss iväg till nyårsfirande (alla som tror att jag orkar vara vaken till 12-slaget räcker upp en hand!).

Måste ändå slutrapportera den här perioden även om jag tyvärr inte kunde göra maxtestet igen idag. Jag får göra det framöver och rapportera förbättringen då. Kanske något att göra lite då och då under våren, för sköjs skull?!

 

Efter min fokusmånad i oktober-november så startade jag en liten mellan-utmaning, good enough, hålla vikten och rutinerna-utmaning. 51 days of christmas, helt enkelt!

Mina mål och dess utfall:

Kost-utmaning: Sköta kosten så bra som möjligt, göra medvetna val, ha perfekta dagar de dagar jag kan påverka.
Utfall: Sådär. Ganska många operfekta dagar, även de dagar som kunde varit bra. Men jag är nöjd ändå, jag ballade inte ur totalt och det är water under the bridge osv osv. Fokus framåt!

Tränings-mål: Fortsätta kettlebella med Pavel samt armhävningsmål. 1 perfekt armhävning på tå på nyår!
Utfall: Jag har fortfarande en vecka Pavel kvar, detta pga att axeln har krånglat. Jag har ändå tränat på jättebra! Armhävningarna… Tyvärr alltså, även här satte axeln käppar i hjulet, ännu ingen armhävning på tå (men nästan en halv?!). MEN jag kan göra fler ordentliga på knä än jag kunde i början på denna period så det går framåt! Jag fortsätter kämpa på, givetvis ska jag klara så många armhävningar under 2012 att ni blir trötta på att läsa om det!

Jag gjorde också ett max-test och det var det jag hade tänkt upprepa idag för att kunna rapportera finfina förbättringar.

Armhävningar max antal
Planka max tid
Jägarvila max tid
Crosstraina så långt som möjligt på 30 min

Det får jag ta någon annan gång. Nu stänger vi dörren om 2011 och drar igång fokusmånad januari! (Ska bara äta lite mer godis först).

 

 

 

En reaktion på ”51 days of christmas – slutrapport

  1. Hoppas att ditt halsonda har försvunnit med godiset ner i magen?:-) Jag har ätit hummer och surdegsbröd så det ryker ur öronen på mig och sedan blev det Ben and Jerrys 🙂 Shit vilken baksmälla jag får imorgon.. Imorgon och typ 5 dagar framåt behöver jag stöd att hålla mig på den smala vägen igen:-), för det är jobbigt med withdrawal.. Massor med kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.