Nervös!

Japp, det är jag! Träna på gym OCH med en riktigt vältränad donna… Men det ska samtidigt bli jättekul och jag längtar till och med efter den oundvikliga träningsvärken. Är på jobbet nu och det känns ärligt talat (sorry chefen och kollegorna!) helt fel att jobba i mellandagar! Dock är det så lugnt att det finns tid och ro att jobba undan sådant som blivit liggande ett tag. Dessutom kort dag, vid 14 ska jag träffa Maria på gymmet. Tänk på mig då (och på min stackars rumpa!).

Jag har programmerat in inlägg inför fokusmånaden som dyker upp under dagen, feedback är alltid välkommet! Jag vet också att det är några fler som tänker fokusera rejält under januari. Dela med er av era upplägg, tankar och mål så kan vi peppa och peppas! Om ni jagar kilon och centimetrar (eller för den delen har armhävnings-mål eller liknande) så får ni gärna rapportera in till bloggen veckovis så kan jag göra en uppställning. Om det verkar roligt och motiverande så hojta till i kommentarsfältet!

 

En reaktion på ”Nervös!

  1. Jag är nervös med dig:-) Shit vad spännande!! Ta bilder och jag läääängtar efter ditt inlägg efter passet. Jag kör en annorlunda månad i januari men vet inte riktigt hur förrän efter naprapat mötet idag:-) Jag ska HEJA galet mycket på dig och alla andra i era mål oavsett. Massor med kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.