Jullovs-torsdag

Sovmorgon idag, i egen säng. Härligt!

Mindre härlig är min vänster-arm. Jag har ont. Axeln gör mest ont när jag rör den, belastar. Men nu gör det också ont på utsidan av armen, typ mitt på? Kanske muskelbristning? Det värker. Handlederna vill inte vara sämre de och ryggen föll för grupptrycket. Så kan det vara! Hela kroppen ropar efter mer vila så mer vila it is. Kanske en promenad sen, för det vore bara bra, men ingen styrketräning.

Jag ska skriva lite om januaris upplägg och mål, det kommer lite allt eftersom.

Nu: Betala räkningar

Om några timmar: Sitter jag och Barnafadern i en bio-salong. Det finns inget jag älskar mer! Kanske hinns det med lite retail therapy innan?! Beror lite på punkten ovan…

Imorgon bitti: Åker jag till jobbet.

Imorgon eftermiddag: Tränar jag ben med min fitness-kollega på gymmet.

På lördag: Kan jag med största sannolikhet inte röra mig.

Vad gör du idag?

6 reaktioner på ”Jullovs-torsdag

 1. Uhj, inte bra med ont.
  Jag fick ont, ONT i knäna när jag började löpträna, pga att jag tog i för hårt, kanske du med gjort?
  I dag packar jag, för i morgon blir det New York!! 🙂

 2. Ajaj, trist med axeln. Bra att du vilar. Mysigt med bio, jag och mannen var i tisdags. Vill se mer nu 🙂 jag vilar oxå idag. På väg hem från sista julfirandet, ska bli skönt att komma hem och ha kvar en vecka ledigtl 🙂
  Ska bli kul att höra om benpasset imorrn!

 3. Bra att du vilar nu! Jag har gjort passet nu och jag svettades, och som du vet det krävs mycket för att jag ska svettas. Håret var inte så snyggt heller 😉 och mannen garvade åt fotot 😉
  Ha en bra dag!!! Kram!

 4. @ Lotta: Nä, jag inser att jag måste vara försiktig med armen, får ju lätt inflammationer också (eller, är väl ständigt lite inflammerad) och vill inte dra ut på eländet i onödan… Startat en diklofenak-kur (voltaren) och funderar på att smörja in lite voltaren-gel på armen också, inte testat det innan. Liniment har jag inget… Ska till kiropraktorn på tisdag igen, han kanske kan hjälpa mig (om det inte blivit bra till dess).
  Popcorn blir det garanterat idag, helt enligt min plan. Inte så clean kanske… Men hey, mitt upplägg, my rules 🙂

  @ Therese: Det blir sherlock holmes först och sen något mer, gärna tinkor tailor soldier spy om det finns biljetter. Vi försöker gå på två filmer när vi ändå kommer iväg. Mitt rekord är 4 st på en dag men det var före barnen…

 5. Hej! Så himla tråkigt, hoppas axeln rättar till sig med lite vila. Annars får du nog kolla upp det. Men som sagt, sträckningar efter ett fall där man inte är beredd kan sitta i väldigt länge tyvärr. Så härligt med bio. Det var flera år sedan jag var på bio sist. 😦 Vad ska ni se?
  Wow, träna med ett proffs i morgon!! Avis!! Här är det sjukstuga – jag vilar! Hade gärna tagit en pw ikväll men jag åker iväg och handlar mat istället. Maken fyller år i morgon och vi ska ha gäster. Kram

 6. Hej Underbara! Färdigtränad och hungrig som en gnu! Längtar till lunchen… Jag har tränat hårt och är nöjd med det. Hade lite skitmorgon men tack vare dig och Betty och endorfiner så mår jag nu bättre 🙂 Tack!! Ang axeln och armen, jag har ju spenderat morgonen hos naprapaten. Du får inte träna när det gör ont. Jag får inte ens ha en handväska mot axeln… Så när du kör ben imorgon, kör i maskiner och så, inga skivstänger mm på ryggen.. jag får rehab program imorgon, lovar att dela med mig. Vila axeln och kanske på med liniment? Vad blir det för film? Jag älskar film:-), fast jag är vääääldigt förtjust i popcorn till..Igår åt jag både det OCH Ben and Jerrys.. Massor med kramar! Njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.