Back to normal-onsdag

Nej, det blev inte så mycket back to normal i måndags. Sex ganska onormala dagar har det varit, faktiskt, men väldigt härliga! Gissningsvis, enkelt överslag i kalori-beräkningen i hjärnan säger att jag nog kommer hem med ett kilo extra, plus vätska. Men det är fine, det försvinner. Tiden då jag har ångest över vad jag ätit och stressar över vikten är förbi, förbi, förbi!!

Nu blir det clean eating dock, och det ska bli skönt att avprogrammera kroppen igen. Jag vill bli av med det mesta av vätskan innan jag väger in för fokusmånad januari. Mer info om den kommer snart…

Till frukost: gröt och keso. Äggen är slut!

Godmorgon. Här sitter jag med öppen mun och stirrar.

3 reaktioner på ”Back to normal-onsdag

  1. Skönt att komma tillbaka till det vanliga, vi är fortfarande borta, åker hem imorrn. Så ikväll blir det lilljul med mina föräldrar och syster. Sen får det vara färdig firat 🙂 Snart mot gymmet för ök och intervaller!!!

  2. Back to clean eating:-) Det har vi också gjort eller försökt. Igår var vi så hungriga och sugna så jag fick göra en ”remake” på onyttig mat till liiiite nyttigare men som gjorde oss lyckliga. Grillade delikatessaffärens 98% kött korv, tärnade upp morötter och sötpotatis och stekte lite och sedan bli klart under lock och till det 2 stekta ägg. Dekadent gott och härligt 🙂 På väg hem idag? kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.