Vila, eller vad man nu ska kalla det i ett fullknökat hus

Min arma kropp gör rätt ont efter fallet i trappan häromdagen. Axeln framförallt, men också rygg och höfter. För att inte tala om mina vackra blåmärken – mitt livs första lilla lårkaka! Jag föredrar chokladkaka men man tager vad man haver, ni vet.

Så idag vilar jag. Promenera lite sen, ut och rasta barn och Barnafadern, och sen äta lite till. Det är för sjutton inte lätt att äta bra i ett hus fullt med smalisar som nu hugger in på dagens mellanmål – ris à la Malta… Det tycker jag inte om, tack o lov, så det är inte svårt att tacka nej. Men när skålarna med chips och dip kommer fram är det annat ljud i Beatatjata-skällan! Samtidigt, jag visste att det skulle vara så här och jag gör bra val för det mesta (och går lite halv-bananas emellanåt) och det är så det är helt enkelt. Jag njuter, faktiskt, och ser det här som någon slags balans också. Gröt och ägg till frukost (medan övriga rostar bröd och öser på ost-skivor), sill, ägg, lax till lunch (medan övriga äter kastrullvis med pasta och prinskorv). Och chips och dip när de andra äter chips och dip.

Chips och dip. Jag skulle kunna leva på chips och dip. Och smörgåsar.

Jag fnular på upplägget för januari och återkommer så klart om det. Först vill jag avsluta min Pavel-kettlebell men just nu kan jag knappt använda axeln så jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Månne den laga sig snabbt så att jag kommer igång igen!

Långa smalisar, det är min familj det! Trots en diet av chips och dip. På något vis hamnar allas extra kalorier på mig? Men jag tränar mest så jag är coolast.

5 reaktioner på ”Vila, eller vad man nu ska kalla det i ett fullknökat hus

  1. @ Helena: Ja precis, kanske inte tänkte igenom namnvalet så noga när jag startade bloggen… Får se om jag ändrar!

    @ Kristina: vad kul att höra, välkommen! Ska kolla in din blogg med såklart!

    @ Lotta: Står emot allt gott, nja…

    @ Hojta om ni vill ha keso och squats (axeln still no good)

  2. Ville bara ge mig till känna och säga att jag följt din blogg några veckor nu och tycker den är väldigt bra. Ska bli intressant att höra om din plan inför det nya året! /Kristina

  3. Klart du är coolast! 🙂 Och garanterat renast på insidan! Hoppas du kryar på dig snart och kan köra. Kom att tänka på att det inte är så länge kvar av ditt projekt, så snart blir det post-post-baby… eller hur det nu var?! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.