Framtid

Life after fokusmånad och slutet av Post Baby Shape Up-året. Yikes! Fattar ni att om 81 dagar (den 1 februari 2012) ska jag vara i mål. Något slags mål. För att sedan gå vidare mot nya mål. Ja, det är fortfarande alldeles för flummigt, jag måste konkretisera. Det kommer.

81 dagar hinner man mycket på. Men en hel del går bort. Det är kundevent och konferenser. Det är kalas, pysseldagar och julfester. Det är en jobbresa på en vecka, det är advent och lucia och jul och nyår och extra arbetsdagar och mycket att hinna. Av dessa 81 dagar är det 17 som jag redan nu vet blir mer eller mindre fria kostmässigt (inklusive julafton och nyårsafton). Det lär bli ytterligare men det är ändå en majoritet som kan vara jättebra, säg 75% jättebra mot 25% mindre bra. 75% jättebra kan absolut ge viktnedgång om än inte lika stor! Matematik, can´t argue with matematik.

Fram till årsskiftet blir det lite blandad kompott. Good enough weeks blandat med killer weeks (eller killer days). Upplägg och mål för detta kommer!

Från den 4:e januari blir det fokusmånad igen. Fyra veckor som avslutar Post Baby Shape Up-året! Stor final 1 februari och sen – mot oändligheten och vidare!

Mer konkreta inlägg kommer 🙂

 

 

 

2 reaktioner på ”Framtid

 1. Det drar ihop sig! Din plan låter bra. Jag ska också hålla mig flytande fram till nyår…inte för mycket av nåt, men lagom och inte över board liksom…
  off topic: på vilsnajollen använder jag sitemeter.com. Gillar mycket. Man ser en hel del. På life in progess använder jag statcounter. Vet inte mycket om denna ännu, men det kommer väl mer när jag utforskar!

 2. Slut på focusmånaden. Jag satte mitt mål högt, nådde inte ända fram men blev mer än jag trodde! Började på 83,9 kg och landade på 81,2 kg, dvs -2,7 kg. Mycket nöjd!
  Nästa mål var att komma under 80 kg innan jul, höjer ribban, vill under 80 innan 1 december!
  Gillar ditt inlägg om vad du tänker de närmsta 81 dagarna. Det får mig att börja fundera. Var ute o promenerade med en kompis för en stund sedan och vi pratade om frestelserna vi kommer ställas inför de den närmsta tiden. Julbord, pepparkakor o allt godis som bara kommer finnas överallt. Får sätta mig ner och göra en plan. Visst måste jag få unna mig av det goda men inte alltid och av allt!
  Nu är det dags för plankor o sedan sängen.
  Tack för en underbar blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.