Morgonträning – check!

Upp vid 5, 20 min på crossen och sen öva armhävningar (testar alla era tips i en enda röra!). Dagens träning klar, nu mot jobbet!

 

Kolla, en crosstrainer! Lite Biggest Loser hann jag med också. Kudos till mig!

 

14 reaktioner på ”Morgonträning – check!

 1. Vårt gym på jobbet är inte så stort men alldeles tillräckligt, vi har en del maskiner, fria hantlar, en cross och ett löpband och nu senast TRX. Precis när jag fick mitt hemma så satte de in det på gymmet 🙂 Jag har flextid så jag kan ta så lång lunch jag vill (nästan) oftast 30 min. Ibland när jag tränar vid lunch förlänger jag lunchen lite eller så¨använder jag min friskvårdstimme, vi får en timme i veckan att lägga träning. Mycket bra förmån!!! Ibland tränar jag innan jobbet eller precis innan jag går hem. Jag duschar alltid, det bara rinner svett om mig 😉 ska jag gå hem direkt sminkar jag mig inte men annars gör jag det. Fast jag använder inte så mycket så det tar inte så lång tid.

 2. Eller! Jag är helt enkelt så bra på att klä mig smalare – det brukar folk säga faktiskt (att jag inte ser ut att väga så mycket som jag gör. Gjorde, menar jag)

 3. Mäh! Det måste ju vara nåt konstigt med kortet för jag är ju inte smalare idag än typ i förrgår :-). men halva kroppen försvinner i svart kofta mot mörk bakgrund, jag får helt enkelt gå runt med en back drop bakom mig, jämnt, och stå lite framåtlutad samtidigt. 😀

  @ Emma L: Jag behöver mycket sömn men på sistone sover jag mycket bättre, mer kvalitativt. Sju timmar är minimum, 21.30 ringer min ”dags att sova-klocka”, då ska jag upp och borsta tänderna och allt, hinner läsa en kort stund och lights out senast 22.00. Ibland är jag dock så trötta att jag lägger mig vid 21 (åtminstone en gång i veckan) och enstaka gånger har jag lagt mig och barnen i samma säng och turnat in vid 20… På helgen får jag åtminstone en sovmorgon och gärna en och annan tupplur också :-). Älskar att sova!

 4. Jösses, du går upp vid 05:00. Cred! Allt före 06:00 är natt för mig. Det är den regeln vi har för barnen också… vaknar man före sex får man snällt (moahahahaha) vara kvar i sin säng. När lägger du dig om kvällarna? Hur mycket sömn behöver du? Jag vill helst ha 8 timmars sömn men klarar mig på sju, kanske inte varje dag dock…

 5. Härligt jobbat! Var rätt trött i morse när jag klev upp, en liten kille vaknade vid 2.30 och var arg! Väldigt arg. 😦 Men med ditt leende smittade av sig och nu är jag redo för dagen. Tack! 🙂

 6. Rackarns’ vad fit du ser ut! Och snygg. YOU GO!!! (Och dra gärna med mig också. Måste ha boot camp snart igen.)

 7. @ Plingeling: Haha, detta var väl… fjärde gången eller nåt som jag morgontränar :-). Men det SKA bli det nya svarta, det är grymt!

  @ Carinni: Jag tillät bilden för att den är så himla kornig så att man inte ser ändå :-). Jag lovar att visa mina tänder i all sin prakt tids nog. Har ju ändå visat allt annat… Tack i alla fall, känner mig faktiskt hyfsat fit just idag, tänker glada tankar om att jag gått ner 16 kilo hittills, inte på hur långt det är kvar 🙂

  @ maria S: Låter grymt! Du kör trx på jobbet va? Började faktiskt fundera på om jag skulle tjata om lite uppdateringar på vårt gym. Har inte satt min fot där på 3 år men då fanns det inte mycket kul… Har iofs bara 30 min lunch men man ska aldrig säga aldrig! Hur gör du – duschar, sminkar om dig osv? Är för fåfäng för att bara duscha, klä på mig och fortsätta min dag 🙂

 8. Härligt!!!
  Oxå kört 20 min på crossen innan jobbet. Ska köra ett kortare TRXpass runt lunch oxå sen är jag helt klar 🙂 Är skönt att vara igång efter två vilodagar pga halsont.
  Ha en bra dag!

 9. Man måste ha bra disciplin för att morgonträna så ofta som du gör. Du är väldigt duktig!
  Här blev det en sen skivstång-spinningpass igår kväll så jag hoppar morgonträningen, kroppen behöver vila. Blir kanske plankor och armhävningar ikväll, får se.
  Ha en trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.